Лайм

Найщасливіші дні у липні для кожного знаку Зодіаку: запам’ятайте ці дати

Використовуйте цей час, щоб сформулювати свої наміри та залучити щастя та достаток

Липень 2024 року багатий на аспекти планет на небосхилі - в ретрорух переходить Нептун, Марс увійде в Близнюки, Меркурій здійснить транзити у Лев і Діву, а також молодик у Раку та повня у Козерозі створюють гармонійний баланс. Ці астрологічні транзити вплинули на найщасливіші дні липня 2024 року.

Які дні липня будуть найщасливішими для кожного зі знаків Зодіаку і як найкраще використати цей час, розповіла астрологиня Гелен Фелікс для Spiritualify.

Читайте також: Найкраще літо у житті: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками.

Овен

Щасливий день: 21 липня

Тема: визнання кар'єри

Повня у Козерозі 21 липня принесе додаткову порцію удачі у вашу кар’єру. Ця потужна місячна подія гарантує вам просування по службі або підвищення зарплати, до якого ви так прагнули.

Зв’язок із попереднім повним місяцем у Козерозі 21 червня зробить цей день ще більш особливим. Час між цими двома місячними періодами прийде з новими можливостями та зростанням. Після другої повні наприкінці липня у вас буде цілий місяць, щоб отримати визнання, на яке ви заслуговуєте.

Будьте готові повністю прийняти те, що вас чекає, особливо якщо ви зосередилися на інших справах.

Телець

Щасливий день: 20 липня

Тема: фінансове процвітання

Липень для вас пов’язаний з фінансовими прибутками. Як людина, яка цінує найкращі речі в житті та не соромиться говорити про те, на що заслуговує, ви вступаєте у фазу, коли можете продемонструвати більше багатства.

20 липня Марс перейде у знак Близнюків, запалюючи потужний поштовх до збільшення ваших фінансів і відкриваючи дивовижні можливості. Цього місяця не вагайтеся — зосередьтеся на своїх цілях і невпинно їх досягайте.

Зараз не час сидіти, склавши руки, і чекати, поки до вас прийде багатство. Замість цього зробіть активні кроки для створення власного статку, оскільки липень обіцяє значне надходження грошей.

Читайте також: Розпочнеться біла смуга: ці чотири знаки Зодіаку чекають кардинальні зміни у липні.

Близнюки

Щасливий день: 5 липня

Тема: шануйте свої цінності

Молодик у Раку 5 липня запрошує вас почати нову главу, вшановуючи свої цінності та те, що є найважливішим у житті. Ця місячна подія допоможк вам налаштуватися на свої справжні бажання, зосереджуючись лише на тому, що приносить вам гнайбільше щастя та достаток.

Дозвольте собі створити новий початок, якого прагне ваша душа. Не соромтеся підвести межу та визнати, що певні прагнення чи стосунки більше не сприяють вашому розвитку. Відпустивши те, що більше не має значення, ви матимете більше енергії, щоб присвятити заняттям, які приносять щиру радість і задоволення.

Рак

Щасливий день: 2 липня

Тема: здійснення мрій

Пообіцяйте собі зосередитися виключно на тому, чого ви бажаєте у своєму житті. Часто думки чи потреби інших стають вашими мріями, тому що ви хочете зробити їх щасливими. Однак, щоб по-справжньому реалізувати свій внутрішній потенціал, ви повинні шанувати свій власний шлях.

Коли Нептун перейде в ретрорух в Рибах 2 липня, настав час подумати про те, якими шляхами ви йшли, а якими ні. Уточніть, чого ви справді хочете для себе та свого життя, а потім з непохитною впевненістю візьміть на себе зобов’язання здійснювати свої мрії.

Тепер у вас є величезний потенціал для достатку та нових можливостей. Переконайтеся, що цього разу ви розставите пріоритети лише собі. Зробивши це, ви відкриєте двері до життя, про яке завжди мріяли.

Лев

Щасливий день: 2 липня

Тема: сприймайте свою силу

Ви могутні, цілеспрямовані та навіть трохи безжальні, коли справа стосується досягнення ваших цілей. Те, що інші можуть заздрити вашій здатності досягати своїх мрій, не означає, що вони повинні впливати на те, як ви живете своїм життям.

Коли Меркурій перейде в Лев 2 липня, настав час почути ваш голос. Це означає говорити свою правду та заглушити внутрішні сумніви. Будьте щирими - єдиний спосіб привернути щастя, якого ви прагнете, це показати світові, ким ви є насправді.

Коли ви чітко формулюєте свої ідеї, бажання та потреби, ви визначите курс своєї долі. Всесвіт потребує вас у вашій найсміливішій і найвпевненішій ролі. Якщо ви можете прийняти цю роль, не буде нічого, чого ви не зможете досягти.

Читайте також: Минуле постукає в двері: три знаки Зодіаку у липні чекає повторення невивченого уроку.

Діва

Щасливий день: 20 липня

Тема: дозвольте всьому статися

Липень – ваш час сяяти, оскільки ви отримуєте зелене світло для розвитку вашої кар’єри. Коли Марс увійде в знак Близнюків 20 липня, ви отримаєте величезний заряд енергії та дар слова, який допоможе вам досягти успіху в кар’єрі та отримати визнання за всю вашу наполегливу працю.

Ваша увага переміститься на нові можливості, а це означає, що ви зможете нарешті отримати пропозицію кар’єри, на яку сподівалися. Незалежно від того, чи це посада в новій компанії, чи просування по службі в рамках вашої поточної посади, зараз саме час досягти своїх прагнень.

Достаток і щастя, які ви отримуєте, завжди будуть пропорційні кількості вкладеної вами енергії. Якщо ви хочете винагороди, успіху та вдячності у своїй кар’єрі, вкладайте все у свою кар’єру та вірте, що нова пропозиція, на яку ви сподівалися, обов’язково прийде.

Терези

Щасливий день: 20 липня

Тема: розширення кругозору

Відокремтеся від усього, що ви знали досі, і звільніться від страхів щодо того, чим усе закінчиться. Зрозумійте, що можливо набагато більше, ніж ви думали раніше — ваше найкраще життя може бути в іншому місці, ніж ви зараз.

Коли Марс увійде в знак Близнюків 20 липня, настане час обійняти свого внутрішнього мандрівника та дозволити собі досліджувати світ. Ця можливість може відкрити вам нові враження, сигналізуючи про те, що щастя, якого ви шукаєте, можна знайти, спланувавши свою пригоду.

Зараз не час сидіти на місці - відвідайте нові місця, спробуйте різні речі та насолоджуйтесь подорожжю.

Скорпіон

Щасливий день: 11 липня

Тема: фінансовий достаток

Не хвилюйтеся про фінанси - ви на порозі дуже прибуткової фази життя. Коли Венера увійде в Лев 11 липня, ви будете готові до нової глави у своїй кар’єрі та професійному житті. Приготуйтеся до значного бонусу або збільшення вашого доходу та залишайтеся відкритими до можливостей переїзду.

Венера не тільки допоможе вам збільшити ваш дохід, вона також може змінити вашу життєву ситуацію через підвищення або іншу професійну зміну. Дозвольте собі прийняти це. Не саботуйте цю можливість — прийміть її як частину змін, яких ви бажали, забезпечуючи собі достаток і успіх.

Стрілець

Щасливий день: 22 липня

Тема: сприйняття нового

У якийсь момент ви повинні відпустити минуле. Звичайно, є речі, які ви зробили б інакше — інші рішення, які ви б прийняли, або можливості, якими б ви скористалися, якби могли. Не думайте про це зараз - вам призначено жити в блискучих можливостях вашого майбутнього, а не в минулому.

Перехід Сонця до знака Лева 22 липня означає для вас можливість зосередитися на всьому новому. Пообіцяйте собі, що більше не будете думати про "можна" і "повинен". Все, що у вас є, це цей момент, і настав час почати нову еру вашого життя. Усе, що ви таємно планували, тепер стає реальністю. Ви будете прагнути до руху вперед і досягати успіху.

Це сильно вплине на подорожі, освіту, кар’єру і навіть фінанси. Поставтеся до цього знаку Всесвіту серйозно — зараз важливо те, що ви робите, щоб сформувати майбутнє, про яке мрієте.

Читайте також: Амур готує стріли: ці три знаки Зодіаку у липні закрутять бурхливий роман

Козеріг

Щасливий день: 25 липня

Тема: Прийміть несподіване

Залиште місце для несподіванок у своєму житті. Хоча ваші плани успіху часто точні й добре реалізовані, пам’ятайте, що інколи існує інший шлях до величі.

Коли Меркурій перейде у Діву 25 липня, він принесе різноманітні щасливі пропозиції. Будьте відкритими до нових можливостей і божественних шляхів від Всесвіту. Ці несподівані повороти можуть привести вас саме до того, що ви намагалися продемонструвати, навіть якщо це відбувається у такий спосіб, про який ви навіть не думали.

Вийдіть із зони комфорту, прийміть нові можливості та прийміть божественне керівництво, яке посилає вам Всесвіт. Вас чекають багатство, успіх і більше задоволення — вам просто потрібно бути готовим сказати "так" життєвим сюрпризам.

Водолій

Щасливий день: 21 липня

Тема: довіряти собі

Глибока правда всередині вас може допомогти вам розрізнити, що вам призначено, а що ні. Щоб використовувати цю енергію, довіряйте собі, особливо коли справа доходить до того, щоб відрізнити "ні" від "так". Це стосується інтуїції, а не логіки чи практичності.

Повня у Козерозі 21 липня висвітлить цей внутрішній голос, спонукаючи вас довіряти своїй інтуїції та прислухатися до того, як ваша нервова система реагує на різні ситуації. Вірте у свої мрії та у дороговказ, який ви отримаєте від Всесвіту.

Чим більше ви довіряєте собі, не думаючи надміру, тим більше ви можете проявляти свої бажання та використовувати божественне керівництво, яке вам пропонується. Довіртеся собі, і ваш шлях стане ясним.

Риби

Щасливий день: 26 липня

Тема: знайте собі ціну

Пообіцяйте собі, що ні на мить не будете сумніватися у власній гідності. За минулий рік ви досягли значного прогресу в цій сфері, встановивши межі, повіривши в себе та розуміючи, що ваші мрії – це те, на що ви заслуговуєте.

З ретроградним Хіроном в Овні 26 липня можливе подальше зцілення, що дозволить вам ще більше вірити в себе. Це зцілення допоможе вам реалізувати життя вашої мрії. Вплив Хірона також відкриває вам двері для отримання багатства, достатку і навіть визнання, на яке ви таємно сподівалися.

Пам’ятайте, великі справи чекають на вас. Не витрачайте енергію на сумніви — прийміть свою цінність і достаток, який вона приносить.

Цікаві новини для вас:

  1. Сезон побачень, романтики і блиску: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень.
  2. Доленосні роки життя: який найщасливіший вік для кожного знаку Зодіаку.
  3. Кохання, гроші і кар’єра: який тест влаштує Всесвіт кожному із знаків Зодіаку у липні.

Новини партнерів

Читайте також

Настане зірковий час: цим знакам Зодіаку ретроградний Нептун принесе успіх і визнання

До 7 грудня настає ретроградний Нептун - цей час стане важливим і дуже успішним для Овна, Лева, Риб і Стрільців

Дзеркальна дата 07.07: що треба зробити в цей день, щоб залучити щастя і багатство

В неділю відбудеться дзеркальна дата 07.07.2024, коли Всесвіт допомагає нам у здійсненні мрій і бажань, якщо їх правильно загадати

На листі огірків з’явилися жовті плями: як врятувати урожай від пероноспорозу

Врятувати огірки від пероноспорозу допоможе мідний купорос, якщо вчасно зупинити грибкове захворювання