Лайм

"З'їв і аж розплакався": Клопотенко поділився оригінальним рецептом страви з кавуном

Відомий фудблогер і шеф-кухар міжнародних делегацій Євген Клопотенко в рамках експерименту додав до звичайної пасти з томатами холодний кавун.

Про це він розповів у своєму блозі на YouTube.

Він зазначив, що кавун для цієї страви має бути порізаний кубиками.

"Ввечері приготував пасту з того, що в холодильнику було. Взяв кавун, кубиками поклав до пасти з томатами. З'їв і аж розплакався. Холодний кавун, гаряча паста, він такий соковитий", - розповів шеф-кухар.

Також він нагадав ще один рецепт страви з кавуном, похваливши його.

"Бо, знаєте, салат з кавуном і сиром – вже таке, прикольно, але не лякає. Паста з кавуном – це для мене нове відкриття", - зазначив Клопотенко.

Раніше Євген Клопотенко розповів про рецепт приготування кабачків по-корейські з додаванням часнику і коріандру.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати