Відомий фудблогер і шеф-кухар міжнародних делегацій Євген Клопотенко в рамках експерименту додав до звичайної пасти з томатами холодний кавун.
Про це він розповів у своєму блозі на YouTube.
Він зазначив, що кавун для цієї страви має бути порізаний кубиками.
"Ввечері приготував пасту з того, що в холодильнику було. Взяв кавун, кубиками поклав до пасти з томатами. З'їв і аж розплакався. Холодний кавун, гаряча паста, він такий соковитий", - розповів шеф-кухар.
Також він нагадав ще один рецепт страви з кавуном, похваливши його.
"Бо, знаєте, салат з кавуном і сиром – вже таке, прикольно, але не лякає. Паста з кавуном – це для мене нове відкриття", - зазначив Клопотенко.
Раніше Євген Клопотенко розповів про рецепт приготування кабачків по-корейські з додаванням часнику і коріандру.