Лайм

"З'їв і аж розплакався": Клопотенко поділився оригінальним рецептом страви з кавуном

Відомий фудблогер і шеф-кухар міжнародних делегацій Євген Клопотенко в рамках експерименту додав до звичайної пасти з томатами холодний кавун.

Про це він розповів у своєму блозі на YouTube.

Він зазначив, що кавун для цієї страви має бути порізаний кубиками.

"Ввечері приготував пасту з того, що в холодильнику було. Взяв кавун, кубиками поклав до пасти з томатами. З'їв і аж розплакався. Холодний кавун, гаряча паста, він такий соковитий", - розповів шеф-кухар.

Також він нагадав ще один рецепт страви з кавуном, похваливши його.

"Бо, знаєте, салат з кавуном і сиром – вже таке, прикольно, але не лякає. Паста з кавуном – це для мене нове відкриття", - зазначив Клопотенко.

Раніше Євген Клопотенко розповів про рецепт приготування кабачків по-корейські з додаванням часнику і коріандру.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Новини партнерів

Читайте також

12 страв на Святвечір: добірка простих і смачних рецептів

Розповідаємо, які 12 традиційних українських страв треба приготувати на Святвечір - прості рецепти

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами