Лайм

"З'їв і аж розплакався": Клопотенко поділився оригінальним рецептом страви з кавуном

Відомий фудблогер і шеф-кухар міжнародних делегацій Євген Клопотенко в рамках експерименту додав до звичайної пасти з томатами холодний кавун.

Про це він розповів у своєму блозі на YouTube.

Він зазначив, що кавун для цієї страви має бути порізаний кубиками.

"Ввечері приготував пасту з того, що в холодильнику було. Взяв кавун, кубиками поклав до пасти з томатами. З'їв і аж розплакався. Холодний кавун, гаряча паста, він такий соковитий", - розповів шеф-кухар.

Також він нагадав ще один рецепт страви з кавуном, похваливши його.

"Бо, знаєте, салат з кавуном і сиром – вже таке, прикольно, але не лякає. Паста з кавуном – це для мене нове відкриття", - зазначив Клопотенко.

Раніше Євген Клопотенко розповів про рецепт приготування кабачків по-корейські з додаванням часнику і коріандру.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Новини партнерів

Читайте також

Бабагануш з баклажанів - приготуйте популярну східну закуску

Приготуйте бабагануш з баклажанів за рецептом Євгена Клопотенка - його смак вас вразить

Любите головоломки? Знайдіть хитру помилку на зображенні хлопчика з книгою

Розгадувати головоломки завжди корисно для мозку - знайдіть помилку на картинці хлопчика з книгою

Як правильно заморожувати перець на зиму - перевірені способи

Розповідаємо, як правильно заморожувати перець на зиму - є кілька способів