Лайм

Гроші і жадібність: Данилко пояснив масовий наплив зірок в політиці

Шоумен розповів, як сам мало не загруз в політиці

Серед зірок, які задумали сьогодні піти в політику, немає голодних людей. А це говорить про те, що вони отримали певні цікаві пропозиції. При цьому їх спроби проявити себе в цій сфері викликають поки почуття незручності.

Такою думкою в бесіді з The Lime поділився український шоумен і продюсер Андрій Данилко (Вєрка Сердючка). З артистом ми зустрілися на знімальному майданчику шоу "Х-фактор" каналу СТБ. 45-річний артист зізнався, що був дуже радий "зістрибнути" свого часу з політичних заходів і пояснив, чому вважає, що Зеленському на посаді президента України варто дати час (репортаж про зйомки шоу дивіться на сайті вже в ці вихідні).

"Мабуть, є цікаві пропозиції до цих зірок (які йдуть сьогодні в політику - Ред). Ви розумієте про що я. Іншої причини я не бачу, є якась зацікавленість. Але мені здається, це неправильно. Погоджуючись на подібне, дуже просто зіпсувати собі репутацію. І я ось дивлюся на деякі речі зараз і мені навіть буває ніяково", - зізнався Данилко.

"Ні підготовленості, все по верхах, суцільно словесна вода. Треба ж мати якийсь досвід, володіти інформацією і цифрами. Мати якийсь артистизм правильно подавати цю інформацію в решті-решт. А коли це постановочні репліки, шаблони... (знизує плечима) От саме почуття незручності все це викликає".

Оцінювати шанси своїх колег по цеху в новій для них сфері Данилко не взявся. Не знає, чого чекати.

"Я не Ванга, не знаю. Але я поки не бачив. На заході бачив, у нас - ні. Я ось дуже скептично дивився на участь Володимира Зеленського в президентських перегонах, але коли він уже переміг, я радів. Мені здається, для нього це така крута історія, він молодий, в цьому щось є. Але йому зараз дуже складно", - згадав він.

З Володимиром Зеленським шоумен знайомий особисто. Спираючись на досвід спілкування з екс-лідером "Кварталу", Данилко впевнено погодився з думкою, що новому гаранту потрібен час.

"Звичайно. Я бажаю йому тільки успіхів. Якщо б я його не знав особисто, я б нічого не говорив. З ним завжди було комфортно і просто. Тому, звичайно, йому треба час. До того ж треба розуміти, що ніхто зі старих політиків зараз не буде йому допомагати - будуть тільки заважати. У кожного свої інтереси".

Самому Андрію Данилку, як висловився артист, "мільйон разів" пропонували підтримати ту чи іншу політичну силу. Сьогодні він невимовно радий, що не позбавився свободи. А саме це, на думку артиста, загрожує сьогодні багатьом його колегам - артистам в політиці.

"Мільйон раз пропонували, але я не погоджуюся. Бувають такі моменти, коли в артистів дуже зростає популярність і їх починає заносити. Вони починають себе переоцінювати. Ми колись погодилися на якісь передвиборчі заходи, але вчасно зістрибнули. І слава Богу! Ми могли б туди увійти (і там великі гроші), але потім я б навряд чи зміг так просто звідти вийти. А я люблю свободу, незалежність. хочемо - виступаємо, не хочемо - не виступаємо. Це найважливіше. А коли ти продаєш себе, але розумієш це лише згодом, нічого поміняти ти вже не можеш. Гроші завжди можна заробити, але краще потроху. Отже все це не просто так. Люди, які йдуть туди, - вони ж не вмирають з голоду, правильно? От вам і відповідь - гроші і жадібність", - підкреслив він.

  • Раніше грузинська співачка Ніно Катамадзе зізналася, що хотіла б жити в Україні. За словами співачки, яка також погостила на майданчику шоу "Х-фактор", українці - дуже теплий і чуйний народ.
  • Організатори "Х-фактор" оголосили новий суддівський склад, який займе місце за столом ювілейного, 10 проекту. Стартує він на каналі СТБ уже 14 вересня. Попередню суддівську четвірку покинули співаки Олеги Винник і Дмитро Шуров (Pianoбой). Їх місця зайняли поп-діва Оля Полякова та італійський тенор Алессандро Сафіна.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях