Лайм

Я б із задоволенням жила в Україні - Ніно Катамадзе

The Lime зустрівся зі співачкою на знімальному майданчику шоу "Х-фактор"

Українці - дуже теплий і чуйний народ. Відвідуючи України з концертами, грузинська співачка Ніно Катамадзе практично не знаходить часу прогулятися містами або відкрити в них для себе щось нове. Однак артистка впевнена, що із задоволенням жила б у цій країні.

Про це Катамадзе згадала в короткій розмові з The Lime на знімальному майданчику вокального шоу "Х-фактор" телеканалу СТБ. В одному з випусків нового ювілейного сезону 46-річна співачка займе місце запрошеного члена журі (репортаж зі зйомок проекту дивіться на сайті вже у ці вихідні).

Як зазначила артистка, за роки концертів в Україні між її слухачами і гуртом утворився тісний зв'язок. Перш за все, через взаємну любов і непрості спільні історії.

"Слухачі і я - ми знайшли один одного. Це люди, яким подобається наша музика, і це перша причина. Друга - мені здається, дуже відчувається моя любов до України та її жителів. Це велика любов. А ще переживання один за одного, багато загальних і непростих історій", - зазначила Катамадзе.

За ситуацією в Україні виконавиця стежить в міру можливості, часто дізнається про ті чи інші події з телевізора.

"Я б із задоволенням жила в цій країні, це я точно можу сказати. Тут дуже теплий і чуйний народ", - підкреслила вона.

Коментувати ситуацію в Грузії і свою відмову від виступів в Росії виконавиця навідріз відмовилася.

Нагадаємо, організатори "Х-фактор" оголосили новий суддівський склад, який займе місце за столом ювілейного, 10 сезону. Стартує він на каналі СТБ уже 14 вересня. Попередню суддівську четвірку покинули співаки Олеги Винник і Дмитро Шуров (Pianoбой). Їх місця зайняли поп-діва Оля Полякова та італійський тенор Алессандро Сафіна.

Новою ведучою ювілейного сезону "Х-фактор" стане актриса і телеведуча Даша Трегубова.

  • Увечері 30 червня соцмережі облетів Facebook-пост Ніно Катамадзе, в якому співачка офіційно відмовилася від подальших виступів в Росії. Країну артистка назвала окупантом, а її президента Володимира Путіна - ворогом. Таким чином знаменитість підтримала масові протести в Грузії.
  • Вже на наступний день в Кремлі відповіли на випад Катамадзе. Співачку назвали талановитою, однак недосвідченою в політиці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях