Лайм

Потап заінтригував фотографією з солістом Rammstein в Києві

Шанувальники музиканта назвали версії його приїзду до столиці України

Український співак і продюсер Потап заінтригував своїх фоловерів в Instagram селфі лідером гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном.

Судячи з усього, німецький музикант прилетів до Києва, що і стало приводом для дискусій. Користувачі мережі гадають, що ж він робить в українській столиці.

Аналогічний знімок з'явився в Instagram-акаунті Тилля Ліндеманна: "Завжди приємно зустріти хороших друзів", - написав музикант, додавши до посту хештеги #kiev #kiew.

Пости обох артистів зібрали десятки тисяч лайків, в коментарях розгорілися суперечки. Багато фоловерів музикантів вирішили, що Ліндеманн прилетів до Києва побачитися зі Світланою Лободою.

"Та хіба не ясно? З Лободою прилетів побачитися, дочка провідати", "Давай фит з Потапом", "Краще з Надею Дорофеєвої", "Скільки можна вже з цієї Лободою ?! Ну приїхав чоловік до Києва, ну що тут такого?" - посперечалися в коментарях.

Вся справа в тому, що вже не перший рік Тилля Ліндеманна ЗМІ і таблоїди звуть таємним коханим поп-співачки Світлани Лободи, а також батьком її дочки Тільди.

Чим насправді займався в Києві Тілль Ліндеманн, на даний момент невідомо.

  • У ніч на 3 липня поліція Стокгольма затримала американського хіп-хоп-виконавця A$AP Rocky (Ракіма Майерса). Його звинувачують у побитті двох хлопців. Сам A $ AP Rocky стверджує, що не винен, так як невідомі, з якими зав'язалася бійка, переслідували його на вулицях міста.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях