RU  UA

Зірки

Стало відомо, через кого розлучилися Бредлі Купер та Ірина Шейк: і справді не в Леді Газі

Подейкують, Шейк поставила Куперу ультиматум

Одна з найяскравіших пар Голлівуду - актор Бредлі Купер і модель Ірина Шейк - розлучилися через 78-річнe матір Купера, яка проживала разом c ними в особняку Лос-Анджелеса.

Про це 10 липня заговорили західні ЗМІ. Зокрема, як пише The Sun, так довго як маму інших жінок голлівудському холостяку утримати поруч ще не вдавалося.

Розставання Купера і Шейк не на жарт схвилювало шанувальників пари, яка на публіці жодного разу не дала підстав сумніватися в міцності своїх відносин. Відразу після виходу мюзиклу "Народження зірки", в якому Купер і співачка Леді Гага дуже правдоподібно зіграли закоханих, їм одразу ж приписали таємний роман. Однак ці розмови так і залишилися гіпотезами.

Зараз же таблоїди заговорили, що протягом чотирьох років стосунків пара жила разом з матір'ю Купера. Згодом це стало викликати напругу. Погіршувала ситуацію і відкритість жінки до спілкування з пресою. Нібито в один з днів Шейк поставила Куперу ультиматум - вона або матір. Актор зробив вибір на користь другої. Так Ірина і переїхала з дочкою Леєю до Нью-Йорка.

Ірина Шейк і Бредлі Купер почали зустрічатися в квітні 2015 року. Навесні 2017 го у пари народилася дочка Лея. Офіційно чоловіком і дружиною актор і модель так і не стали.

  • Кетрін Шварценеггер, одна з дочок актора Арнольда Шварценеггера, вийшла заміж за зірку картин "Вартові галактики" та "Месники" Кріса Пратта. Весілля зіркової пари проходило на розкішному ранчо Сан Ісідро в Монтесіто біля моря.
  • Улюбленець українських жінок, поп-співак Олег Винник виступив з сольним концертом в Луцьку, де традиційно вийшов на сцену зі своєю бек-вокалісткою Таїсією, більш відомою під сценічним ім'ям Таюня. Примітно, що саме 44-річну Таїсію Сватко, однокурсницю артиста, називають його таємною дружиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях