Лайм

Тодоренко показала нові яскраві фото з весілля з Топаловим

І розповіла, чому вони вибрали Італію для проведення торжества

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського співака Влада Топалова, поділилася з шанувальниками новими знімками з пишного весілля в Сорренто (Італія).

Яскраві фото 29-річна знаменитість оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. Автором весільних знімків виступив відомий російський фотограф Андрій Байда.

"Вчора ми з Владиславом Михайловичем отримали півтори тисячі красивих фото з весілля, які я планую зібрати в один велетенський альбом. І нехай він буде непідйомний, зате ці спогади назавжди залишаться на чарівних сторінках", - написала Регіна.

Телеведуча також відкрила таємницю, чому вони зі співаком для проведення торжества вибрали саме Італію.

"Ми дуже довго думали, вибирали країну і місце, де хотіли б зіграти наше весілля. Хотілося, щоб це було казково красиво, як в кіно! Коли я вперше побачила фотографії Вілли Astor в Сорренто, я зрозуміла, що саме тут хочу провести весілля! до того ж, Італія дуже знакова для нас з ВМ місце, адже майже рік тому десь в море між Сицилією і Сардинією він зробив мені пропозицію! ", - поділилася Тодоренко.

"Якимось дивним чином вілла Astor стала живим втіленням нас і наших характерів. Вілла - це Влад, така ж сувора, з прямими лініями, як і його характер, але в той же час вишукана і дуже світла. А сад дуже схожий на мене. Трошки божевільний, з хаотично розкиданими деревами, звивистими доріжками і дзвінким співом птахів. Але вілла без саду була б звичайним будинком, а сад без вілли - просто красивим садом. І тільки разом вони знаходять гармонію і сенс. і я впевнена, що це місце стало своєрідним символом нашого кохання", - додала Регіна.

  • Регіна Тодоренко і російський співак Влад Топалов одружилися ще в жовтні минулого року, а цього літа вирішили відзначити цю подію в колі друзів. Весілля пара відсвяткувала в Сорренто (Італія). Пишне торжество тривало три дні, після якого пара відправилася в романтичну подорож.
  • Пізніше телеведуча розповіла про сімейне життя зі співаком. За словами Тодоренко, сім'я у них дуже емоційна, і тільки гумор допомагає їм згладити негативне загострення пристрастей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях