RU  UA

Зірки

Екс-дружина Потапа засвітилася в обіймах лідера Rammstein в Баку: там він познайомився і з Лободою

Знімок зроблений на фестивалі "Жара"

Колишня дружина репера Потапа, со-продюсер MOZGI Entertainment Ірина Горова поділилася в мережі знімком, на якому зображена з лідером німецької групи Rammstein Тіллем Ліндеманном.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram. Кадр був зроблений на міжнародному музичному фестивалі "Жара", який стартував в Баку 25 липня. На знімку Ірина притискається до щоки музиканта, зображуючи поцілунок.

Даний знімок викликав бурхливу реакцію в мережі. Справа в тому, що два роки тому на цьому фестивалі Тілль "запалював" зі Світланою Лободою, а незабаром співачка народила доньку Тильду. Парі відразу приписали роман, а Ліндеманна назвали батьком дівчинки.

Під постом Ірини почали жартувати: "Після такого фото Лобода завагітніла", "Дивіться, Лобода вже народила, ви наступна", "Лобода фоткала?", "Через 7 місяців буде милий кліп з танцюючими вагітними жінками", "Вони вігітніють від одного його погляду", "Фотка заряджена на вагітність", "Обережно, Лобода вже народила після спільного фото", - іронізують прихильники Горової.

Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода на фестивалі "Жара" в 2017 році

Нагадаємо, що "Жара" - щорічний міжнародний літній музичний фестиваль, який проходить в Баку (Азербайджан). Організаторами заходу є російський співак Емін Агаларов (Emin) і Григорій Лепс, якого називають улюбленим співаком Путіна, а також творець "Русского радио" Сергій Кожевников.

  • 23 травня відбулося весілля однієї з найбільш таємничих пар українського шоу-бізнесу - Насті Каменських і Потапа. На торжестві було помічено багато зіркових гостей, серед яких була і колишня дружина репера Ірина Горова. Продюсер з'явилася на святі в компанії нового бойфренда.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях