Лайм

Яку пісню Олег Винник написав для тебе, вовчице: дотепний тест до дня народження серцеїда

Улюбленцю український жінок виповнюється 46

В середу, 31 липня, український поп-співак та серцеїд Олег Винник святкує свій 46 день народження. Магнетизм артиста, здатність достукатися до жіночих сердець лише кількома рядками не піддається поясненню навіть з наукової сторони. Його пісні - кулі для жіночих сердець. І сьогодні ми вирішили дізнатися, яка ж з них була написана саме для вас.

The Lime підготував для шанувальників Олега Винника короткий тест, в якому належить відповісти на кілька питань і дізнатися, які ж рядки співака та композитора були призначені саме вам. І не забувайте, що все це лише жарти та гумор.

Нагадаємо, в листопаді 2018 року Олег Винник став першим українським артистом, якому вдалося зібрати поспіль два аншлаги в столичному Палаці спорту. Та й в цілому співак є однією з небагатьох вітчизняних зірок, які активно збирають концерти стадіонних масштабів. У тому ж році на четвертій щорічній музичній премії M1 Music Awards Олег Винник став володарем головної номінації "Співак року".

  • Користувачі Instagram активно обговорюють спільне фото українського шоумена і композитора Андрія Данилка (Вєрки Сердючки) із зіркою голлівудських бойовиків Джейсоном Стетхемом. І ні, це не фотошоп. Вони справді знімалися в кіно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях