Лайм

Від раку помер знаменитий британський співак

Йому було 64 роки

У суботу, 3 серпня, на 65-му році життя помер британський співак Джо Лонгфорн. Музикант помер в своєму будинку в місті Блекпул (графство Ланкашир).

Про смерть виконавця повідомили на його офіційному сайті. "Джо помер в своїй спальні на руках у свого чоловіка Джеймі", - сказано в повідомленні.

У 1989 році у Лонгфорна виявили рак крові. Через хворобу Джо призупинив свою кар'єру, в 1990-х повернувся на сцену. У 2014 році лікарі діагностували у співака рак горла.

Джо Лонгфорн здобув популярність завдяки участі в передачі Search for a Star ("У пошуках зірки"). Пізніше він став ведучим власної програми "Шоу Джо Лонгфорна".

Джо Лонгфорн і його менеджер Джеймі Моран одружилися в 1998 році.

  • Раніше на 82-му році життя помер американський музикант, автор пісень і засновник груп The Meters і The Neville Brothers Арт Невілл. В останні роки життя Невілл страждав рядом захворювань, а також боровся з ускладненнями після операції на спині.
  • У США помер музикант і композитор, автор безлічі рок-н-рольних хітів Дейв Бартоломью. Один із зачинателів жанру рок-н-рол помер в лікарні Нового Орлеана.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях