Лайм

Підкорив з перших днів: дружина Комарова зізналася, як телеведучий завоював її серце

Дмитро і Олександра протягом двох років приховували свій роман

Український телеведучий, автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров підкорив переможницю конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександру Кучеренко своєю добротою.

Про це модель розповіла в інтерв'ю "Фактам". За словами дівчини, цією якістю телеведучий підкупив її з перших днів знайомства.

"Я завжди хотіла, щоб людина, яка стане моїм супутником життя, була доброю. Саме цією якістю Діма мене підкорив з перших днів нашого знайомства. Він ніколи не пройде повз, якщо побачить, що комусь погано - завжди кинеться на допомогу. Я була свідком багатьох таких випадків. На моїх очах Діма зупинив нічну бійку під мостом, допоміг рибалці, який мало не провалився в ополонку, і водієві машини, який взимку не міг піднятися по засніженій горі. Таке ставлення до людей дуже близько і мені ", - поділилася Олександра.

Кучеренко також розповіла, що Комаров - справжній романтик. "Я ніколи не можу уявити заздалегідь, як пройде наше побачення: будемо ми дегустувати дуріан, кататися по засніжених дорогах або милуватися заходом на березі Київського моря", - зізналася модель.

Нагадаємо, що Дмитро та Олександра протягом двох років приховували свій роман. Телеведучий і модель познайомилися ще на конкурсі краси "Міс Україна", де він був членом журі. На той момент Саші було 18, а йому трохи за 30. Однак їх історія почалася трохи пізніше: Комаров запросив Кучеренко до себе в офіс, де і пробігла перша іскра.

У травні цього року закохані таємно розписалися в Києві, а після повінчалися в святих місцях Ізраїлю.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях