Лайм

Не створена для шлюбу: дружина Вілла Сміта розповіла про труднощі сімейного життя

Джада Пінкетт-Сміт веде відверті розмови про особисте життя, і на це у неї є причини

Джада Пінкетт-Сміт і Вілл Сміт вже давно відкрито розповідають ЗМІ про свої стосунки. Так, в 2018 році на шоу Пінкетт-Сміт Red Table Talk актриса викликала чоловіка на відверту розмову про сімейні проблеми. Рік по тому в інтерв'ю виданню The Guardian 47-річна Пінкетт-Сміт пояснила, чому подружжя вирішило винести на публіку особисте життя.

"Я знала, що не створена для звичайного шлюбу, - говорить Пінкетт-Сміт. - Ще до того, як вийти заміж, я говорила: "Це мене вб'є". І це дуже близько до правди! Так чому б нам не поділитися тим, через що ми пройшли, коли ми бачимо, що інші люди намагаються в цьому розібратися? Ми вирішили винести це на публіку, зробивши частиною зцілення. Мені здавалося, що якщо у нас немає реального розуміння проблем, міжособистісні стосунки просто неможливі".

Пінкетт-Сміт пояснила, що сумніви у неї викликали не стосунки з Віллом Смітом, а сам інститут шлюбу.

"Уїлл - мій супутник життя, і я не могла просити кращого. Я обожнюю його і не хочу, щоб люди думали, що я не хотіла виходити заміж через нього. Але можу вас запевнити, що деякі з найвпливовіших жінок світу відчувають себе замкнутими в клітці через жертви, які вони приносять заради заміжжя. Тому я хотіла поговорити про те, що ми дійсно думаємо про шлюб", - продовжила вона.

Нещодавно в інтерв'ю журналу People Пінкетт-Сміт розповіла про те, що відчуває себе "виснаженою", переживаючи важкі часи зі своїм чоловіком. Але актриса впевнена, що спільними зусиллями вони могли б налагодити хороші стосунки.

"Любов, яку ми з Уіллом поділяємо, виходить за рамки романтичної. Я знаю, що ми можемо змінити наш союз і відтворити те, що у нас було", - сказала актриса.

За словами Пінкетт-Сміт, "перебудова" стосунків - болісний процес, але останні кілька років були одними з кращих в їх спільній історії.

"Я відчуваю, що у нас більш сильний зв'язок, ніж був на початку стосунків", - зізналася вона.

Чутки про те, що Вілл Сміт розлучається з дружиною, з'являлися в ЗМІ систематично, але ніколи не підтверджувалися.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях