Лайм

Лідер Rammstein показав незвично зворушливе фото: на ньому - його літня мама

Свого часу жінка була журналісткою та працювала на радіо

Відомий своєю брутальністю та скандальним іміджем лідер Rammstein Тілль Ліндеманн вразив шанувальників незвично ніжним фото, яке опублікував в Instagram. На ньому він зображений із літньою матір'ю на тлі яскравого заходу.

Як зазначили деякі фоловери Ліндеманна, цього тижня це найкрасивіша фотографія у їх стрічці. А вже тим більше в профілі музиканта, де іноді зустрічаються доволі різкі публікації.

Фото з мамою лідер німецьких індастріал-металістів опублікував без будь-яких коментарів. Всього за кілька годин знімок зібрав понад 90 тис. лайків. "Така зворушлива фотографія з мамою. Дякую, що поділився", "Дуже красиво і дуже зворушливо", "Ось про кого пісня Mutter. Відмінне фото", "Це найкрасивіша річ в моїй стрічці, правда", - почали писати в коментарях під знімком.

Бригіта Хільдегард народила Тілля Ліндеманна в 1963 році. Наскільки відомо, свого часу вона була журналісткою, в 90-х працювала на радіо. Крім цього жінка захоплювалася малюванням.

  • Українська поп-співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками свіжим фото 10-річного сина Веніаміна. Сьогодні хлопчик вчиться в Британії, куди час від часу співачка літає з візитами.
  • Український актор Дмитро Ступка та телеведуча Поліна Логунова представили публіці свою дочку Богдану. Подружжя протягом двох років приховувало обличчя малятка від сторонніх очей, але зараз вирішили, що прийшов час розкрити інтригу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях