Лайм

Узелков стривожив шанувальників зверненням з онкоцентру: що відомо

В'ячеслав показав знімки з лікарні

Український боксер, екс-тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков поділився в соцмережі знімками з лікарні, які неабияк налякали його шанувальників.

Справа в тому, що в геолокації спортсмен вказав вінницький онкологічний центр. На фотографіях Узелков сидить на лікарняному ліжку, а медсестра вимірює йому тиск. Судячи з повідомлення боксера, це не перше його потрапляння в лікарню за останній часом.

Напередодні боксер анонсував новий проект, в рамках якого він разом з Юлією Черницькою, засновницею проекту Fitness mama, тренуватиме учасників, бажаючих схуднути. 29 серпня Узелков та Черницька запланували прямий ефір, щоб відповісти на всі питання щодо проекту, але В'ячеслав пропустив його через госпіталізацію.

"Дорогі друзі і ті, хто просто хотів на мене подивитися в прямо в ефірі. Вибачте, я знову потрапив до лікарні. Сьогодні на прямий ефір я не вийду. Окремо прошу вибачення у @fitness_mama_ua за обіцяний час бути і розповісти все в ефірі", - написав В'ячеслав, супроводивши підпис хештегами #лікарня #тиск #серце.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від В'ячеслав Узелков (@uzelkoff_official)

Повідомлення спортсмена стривожило його шанувальників, а в більшій мірі - місце лікування.

"Славік сподіваюся нічого страшного, як то лякає слово "онкоцентр", "Чому Онкоцентр??? Не лякайте", "Слав, що трапилося", "В'ячеслав, дуже вже лякає "онкоцентр" ... Ви не жартуйте! Бережіть себе!", "Не дуже приємне місце для повболівати. Біжи від туди біжи", - пишуть підписники під постом.

Нагадаємо, що в минулому році В'ячеслав Узєлков розлучився зі своєю дружиною Мариною Боржемскою-Узєлковою через 20 років шлюбу. Вони вважалися однією з найміцніших зіркових пар України. Колишнє подружжя виховує двох дітей - 9-річного сина Роберта і 6-річну дочку Олівію.

  • Незабаром після розлучення В'ячеслав Узєлков розповів свою версію, чому розпався їх шлюб з Мариною Боржемскою-Узєлковою. Спортсмен зізнався, що в розставанні звинувачує себе.
  • За словами Марини, розлучення було неминучим, тому що обстановка в сім'ї ставала нестерпною.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях