Лайм

У мережу виклали відверту розмову Марлона Брандо з Майклом Джексоном: запис зберігали в таємниці майже 30 років

Суть бесіди актор фільму "Хрещений батько" виклав лише в 1994-му в інтерв'ю з прокуратурою

На початку 90-х актор Марлон Брандо, зірка картини "Хрещений батько", гостював на ранчо "Неверленд" співака Майкла Джексона. У той час його старший син Міко Кастендо Брандо працював на поп-короля, навколо якого вже вирували пристрасті в зв'язку з пред'явленими звинуваченнями в сексуальному насильстві і педофілії.

Тоді ж між актором і співаком стався відверту розмову, з якого Брандо зробив висновок, що якась частка правди в обвинуваченнях все ж є, пише The New York Post . Суть бесіди він виклав лише в 1994-му в інтерв'ю з прокуратурою.

"Я запитав його, незайманий він, і він просто як би засміявся, посміятися", - зазначив Брандо під запис. За словами актора, Джексону було ніяково говорити про його сексуального життя відкрито, він уникав прямих виразів.

"Ми говорили про людські емоції і про те, звідки все це йде. Я міг помічав з його поведінки ... він говорить дуже дивно як для людини, який старший від мого старшого сина, йому було 35 років. І він не хотів, щоб я лаявся (мається на увазі лайливе слово fu * k - Ред).

Тоді ж Брандо вирішив продовжити і запитав співака, якої він думки про висунутих звинуваченнях. У відповідь на це Джексон розплакався і сказав, що ненавидить свого батька.

"Я сказав:" Ну а хто твої друзі? "Він сказав:" Я не знаю нікого свого віку. Мені не подобаються люди мого віку ". Я запитав:" Чому ні? "На це він відповів:" Я не знаю, я не знаю ". Він плакав так сильно, що ... я намагався заспокоїти його. Я намагався допомогти йому, ніж міг ", - продовжив Брандо.

"З огляду на такого поведінки, думаю, цілком розумно зробити висновок, що він, можливо, якось пов'язаний з дітьми", - уклав актор. - "У мене склалося враження, що він не хотів відповідати, тому що боявся".

Нагадаємо, в 1980 році 56-річний Марлон Брандо оголосив про відхід з кіно, але з кінця 1980-х періодично продовжував зніматися в ролях другого плану. Одним з останніх появ Брандо на екрані був кліп на пісню Майкла Джексона "You Rock My World", де актор зіграв ватажка мафіозі.

1 липня 2004 року Брандо помер від легеневого фіброзу і його кремували.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях