Лайм

Всесвітньо відомий актор так захопився пластикою, що його не впізнали в ефірі ранкового шоу: фото

Схоже, колись секс-символ 80-х так і не зав'язав з пластикою

Користувачі соцмереж і любителі кіно активно обговорюють кардинальні зміни в зовнішності 66-річного актора Міккі Рурка. Зірка драми "Рестлер" з'явився в ранковому ток-шоу і дуже здивував шанувальників своїм новим обличчям. Схоже, колись секс-символ 80-х так і не зав'язав з пластикою.

2 вересня Міккі Рурк став гостем передачі "Доброго ранку, Британія". В ході програми він дав інтерв'ю, в якому розповів про свій останній проект Night Walk, що правда, турбує його шанувальників зовсім інше питання - що сталося з обличчям знаменитості?

Більш того, як помітили фани, Рурк був незвично розгубленим, ніяк не міг зосередитися на розмові. Коли ведучий попросив його розповісти про новий фільм, актор розгубився і не відразу зрозумів, про що взагалі йде мова. Пізніше Рурк зізнався, що стрічка принесла йому масу задоволення, так як він давно не відчував себе затребуваним.

"Я ніколи не відчував, ніби знову піднявся на пік популярності. Я не працював десять років, потім почав знову, і зараз у мене немає відчуття, що я багато чого домігся", - зазначив він.

Користувачі Reddit та Twitter все ж залишилися більше стурбовані зовнішністю актора: "Це ж взагалі інша людина", "Що з його обличчям?", "Ох, старий, зав'язуй з пластикою", - почали писати під знімками з Рурком у студії.

Нагадаємо, за роки кар'єри Міккі Рурк прославився не тільки як актор, але і як сценарист та професійний боксер. За ролі в кіно він удостоївся премій "Золотий глобус" та BAFTA, у 2009-му був номінантом на премію "Оскар".

Світове визнання прийшло до актора з виходом картини "Дев'ять з половиною тижнів", завдяки йому ж Рурк отримав славу секс-символу. Вершиною його акторської гри вважають роль рестлера Ренді Робінсона в драмі "Рестлер" Даррена Аронофскі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях