Лайм

Біллі Айлиш розповіла, чому приховує груди і як змінить стиль після повноліття

Співачка відсвяткує 18-річчя вже через три місяці, і фанатів чекають хвилюючі зміни

У жовтневому номері ELLE Біллі Айліш розповіла про свій фірмовий мішкуватий стиль і про те, як він зміниться, коли їй виповниться 18 років.

Співачка говорить, що люди, які вважають, що вона носить величезні шорти і футболки як спосіб щоб себе десексуалізувати, не беруть до уваги дещо важливе.

"Справа не в тому, що потрібно засуджувати дівчат за те, що вони не вдягаються як Біллі Айліш. Мене це дратує. Мені доводиться носити великі футболки, щоб ви не відчували себе ніяково через мої цицьки!" - каже Біллі.

Після концерту в Нешвіллі в червні 17-річну Айліш сфотографували в майці, яка була більш облягаючою, ніж її звичайне вбрання. Фото швидко розлетілося в соціальних мережах, а реакція публіки часом виходила за рамки адекватності.

"Мої цицьки були в тренді в Твіттері! - згадує Айліш зі сміхом. - На першому місці! Що це таке?! Я добре виглядаю в такому одязі. Я народилася з великими цицьками, братан. Я народилася з ДНК, яка збиралася дати мені їх".

Айліш сказала, що її груди були проблемою стільки, скільки вона себе пам'ятає, тому вона вирішила приховати фігуру.

"Нещодавно я телефонувала по ФейсТайму близькому другу, і на мені була майка. Він сказав: "Тьху, одягнися". А я йому: "Я і так одягнена". Хтось із меншими цицьками може надіти таку ж майку, але коли це роблю я, мене починають соромити, тому що мої цицьки великі. Це нерозумно. Адже це той самий одяг!"

Коли 18 грудня 2019 року Айліш виповниться 18 років, шанувальники можуть побачити еволюцію стилю співачки.

"Я буду жінкою, - сказала Біллі. - Я хочу показати своє тіло. Що робити, якщо я хочу зняти відео, де я хочу виглядати спокусливо? Це не порно! Але я знаю, що люди скажуть: "Я втратив будь-яку повагу до неї". Я не можу перемогти!"

Також в інтерв'ю Біллі Айліш розповіла, що ніколи раніше не була така задоволена своїм життям.

"Я, нарешті, не нещасна, - сказала вона. - Два роки тому я відчувала, що нічого не має значення; кожна річ була безглуздою. Не тільки в моєму житті, але в усьому світі. Я була повністю клінічно депресивна".

Говорячи про критиків, які звинувачували її в фальшивій депресії, Айліш сказала: "Мені боляче це бачити".

"Я була 16-річною дівчинкою, по-справжньому нестабільною. Але зараз я переживаю найщасливіший період мого життя, і я навіть не думала, що зможу дожити до цього віку, - каже співачка. - Я була нещаслива роками, і не думала, що знову буду щасливою. І ось зі мною все в порядку. Це не тому, що я знаменита. Це не тому, що у мене трохи більше грошей. у цього багато різних причин: дорослішання, люди, що приходять у ваше життя і залишають його".

Людям, які зараз не відчувають себе добре, Біллі нагадала, що в майбутньому обов'язково стане краще.

"Є надія. Я зробила це зі славою, що їде на моїх плечах. Бути знаменитим - це здорово, але це було жахливо протягом року. Тепер я люблю те, що я роблю, і я знову я. Хороша я", - радіє співачка .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях