Лайм

alyona alyona виступила проти цькування в суспільстві з новим кліпом "Булінг"

Менш ніж за годину ролик виконавиці зібрав більше 30 тис. переглядів

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona презентувала в мережі новий остросоциальний кліп до пісні "Булінг", в якому виступила проти цькування дітей однолітками.

На сторінці співачки в Instagram з'явився фрагмент нового ролика. Повна його версія була опублікована в YouTube. "У нашому житті є моменти, які ніколи не забуваються і назавжди залишаються в пам'яті", - прокоментувала відео alyona alyona.

У сюжеті яскравого ролика виконавиця постала в образі такого собі супергероя, який тими чи іншими способами заважає булінгу. Лише за першу годину після публікації нова відеоробота alyona alyona зібрала більше 30 тисяч переглядів.

"Ніколи не зважайте на хейтерів, не бійтеся бути собою та перегляньте погляди на себе. Так, ви зможете побачити красу в собi", - додала до свого посту знаменитість.

View this post on Instagram

После старту флешмобу #refreshconfidence від @spriteukraine мене часто питають, а як я змогла переступити через усі насмішкі и піті далі? Решила Поділитися з вами ще однією історією. ⠀ Коли менi Було 15 i я Почаїв їздіті до школи в Барішівцi, я познайомілася з новімі подругами в автобусi. Ми начали тiсно спiлкуватіся пiсля школи i одна з них помiтіла наскiлькі я не впевнена в собi. ⠀ Якось вона запросила мене до себе в гостi. Ми много говорили про зовнiшнiсть, а в кiнцi розмови вона посадила мене перед дзеркалом i сказала: «тобi могут НЕ подобатіся твої ноги, но Поглянь - в тобі гарне волосся. Тобi могут НЕ подобатіся твої плечі, но Поглянь, якi в тебе гарнi пальцi та нiгтi. Тобi может НЕ подобатіся пiдборiддя, но ж твоя посмiшка дуже щира та заразна. У кожноi людини є ті, что в нiй гарне та красиве ». ⠀ I я зрозуміла - ті, як бачу себе я, дуже вiдрiзняється вiд того, як Бача мене люди. Ніколи НЕ зважайте на хейтерів, що не бійтеся буті собою та перегляньте подивись на себе. Так, ви зможете Побачити красу в собi. ⠀ # освіжівпевненість #refreshconfidence

A post shared by Альона (@ alyona.alyona.official) on

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях