Лайм

Кажуть, Анастасія Приходько вийшла заміж за нового коханого: що сталося насправді

Співачка поділилася з фанами радісною звісткою

Ряд українських ЗМІ заговорив про весілля співачки Анастасії Приходько з новим коханим, ім'я якого залишається в таємниці. Вся справа у фото на Facebook-сторінці артистки, на яких вона дійсно зображена у весільній сукні та на церемонії вінчання.

"Ми це зробили!" - написала під знімками знаменитість, при цьому на фотографіях Приходько практично не видно обличчя її чоловіка. Це і стало причиною доводів про нового коханого. Насправді ж все набагато простіше.

На фотографіях поруч з Анастасією Приходько - її чоловік Олександр, колись вони навчалися в одній школі. Пара узаконила свої стосунки ще у 2013 році, а в 2015-му артистка народила сина Гордія. Зараз же, судячи з усього, подружжя вирішило зіграти повноцінне весілля з церемонією вінчання, яку відкладали ось вже майже шість років.

Примітно, що "молодят" у соцмережі привітав Ігор Галайчук, заступник голови постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та реклами в Київській міській раді. Судячи з фотографій, чиновник та його дружина стали свідками.

"Дорогі наші Анастасія та Олександр! Від усієї душі вітаємо Вас з цим таїнством. Ви повінчалися, а значить Вам навіки судилося бути разом, жити в радості і благополуччі, любові і розумінні", - написав Галайчук, також приклавши до посту кілька фотографій церемонії, на яких чітко видно і Анастасію Приходько, і її чоловік Олександра.

Під постом виконавиці зібралося понад 200 коментарів, в яких її фоловери та шанувальники бажають парі міцної, взаємної любові та довгих років спільного життя.

  • Актор та художній керівник гумористичної студії "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов став батьком вдруге. Хлопчик народився увечері 8 вересня.
  • Ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко, який минулого року вперше став батьком, готується до народження другої дитини. Про поповнення у родині телеведучий повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також