Лайм

У мережі обговорюють немовля на фото 55-річної Оксани Байрак: кажуть, збулася її мрія стати матір'ю

Шанувальники режисера засипали її привітаннями

Український режисер, сценарист і телеведуча Оксана Байрак, яка напередодні свого 55-річчя заявляла, що має намір народити первістка, змусила шанувальників думати, що її мрія стати мамою збулася.

Приводом для обговорень в мережі стало недавнє фото знаменитості, на якому зображений усміхнений малюк. У своїй публікації Оксана не уточнила, чи її це дитина, а залишила лише загадковий підпис. "Коли світ починається з бізнес-класу. Люблю тебе", - написала Байрак.

Підписники режисера вітають її з поповненням в сім'ї і навіть називають стать і ім'я дитини. Судячи з коментарів під знімком Оксана Байрак стала мамою дівчинки на ім'я Ліза.

Батьком малятка ймовірно став цивільний чоловік Байрак фітнес-тренер Георгій Москалюк. Знайомство пари відбулося на програмі "Давай одружимося", де Оксана була ведучою, а Гоша прийшов підтримати нареченого. Після цього закохані почали жити разом. Незважаючи на 23-річну різницю у віці, пара виглядає дуже щасливою.

До речі, цивільний чоловік Байрак знявся в двох її картинах - "Пізніше каяття" і "Моє нове життя".

  • 53-річний український співак Віктор Павлик зізнався що поки не планує спільних дітей зі своєю новою коханою Катериною Репяховою. І справа тут навіть не в тому, що дівчина молодша за нього на 28 років.
  • Актор і художній керівник гумористичної студії "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов став батьком вдруге. Хлопчик з'явився на світ увечері 8 вересня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях