RU  UA

Зірки

Горбунов записав оригінальне привітання до дня народження Осадчої

Телеведучій виповнюється 36 років

У четвер, 12 вересня, популярна українська телеведуча Катя Осадча відзначає день народження - знаменитості виповнюється 36 років.

З нагоди свята чоловік ведучої "Світського життя" Юрій Горбунов записав для дружини оригінальне привітання, а відео виклав на своїй сторінці в Instagram.

Ролик починається з теплих слів Юрія і освідчення в коханні Катерині, а після слідує нарізка з коротких відео, де свої побажання озвучують колеги і зіркові друзі іменинниці. Так, до привітань Горбунова приєдналися репер і продюсер Потап, акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець, співачка Тіна Кароль, учасники гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив, а також Дзідзьо, Настя Каменських, Monatik, Олег Винник і MARUV.

"Катя, дорога! Цей день особливий не тільки для мене, але і для твоїх друзів! З днем народження! Будь щасливою! Я люблю тебе, найкраща дружина, мама і господиня" - написав під роликом Юрій Горбунов.

Привітали іменинницю також телеведучі Маша Єфросиніна та Лілія Ребрик, співак Олександр Пономарьов, виконавиця Джамала і багато інших.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.