Лайм

Суд видав ордер на арешт репера R. Kelly: його звинувачують у низці сексуальнх злочинів

Зараз співак перебуває у в'язниці міста Чикаго

Суд округу Хеннепін (Міннесота, США) видав ордер на арешт власника трьох статуеток "Греммі", репера R. Kelly (Роберт Сильвестр Келлі). Причиною послужила чергова неявка зірки на судові слухання у його справі.

Ще в липні цього року музиканта звинуватили в низці сексуальних злочинів по 13 пунктам. Зокрема, R.Kelly інкримінують виготовлення дитячої порнографії. Як пише CNN, ордер на арешт носить формальний характер і служить гарантією того, що на наступне слухання репер з'явиться вже під вартою. Зараз він перебуває у в'язниці міста Чикаго.

На початку серпня влада Міннесоти пред'явила реперу звинувачення в низці сексуальних злочинів. За деякою інформацією, інкриміновані R. Kelly діяння були вчинені влітку 2001 року, коли неповнолітня дівчинка попросила у нього автограф. Музиканта звинуватили у залученні неповнолітньої до заняття проституцією та підбурюванні у сексуальних цілях.

Заарештували R. Kelly в штаті Іллінойс. Місцева прокуратура вважає, що репер причетний і до сексуального насильства, в тому числі щодо неповнолітніх. Також артиста підозрюють у виготовленні та розповсюдженні дитячої порнографії. Сам підозрюваний провину не визнає, однак йому відмовили у звільненні під заставу до початку судового процесу.

За роки кар'єри R. Kelly прославився в жанрі ритм-н-блюз, до переліку його хітів входять пісні Bump N 'Grind, Gotham City, I Believe I Can Fly. Остання з них, видана у 1996 році, принесла виконавцеві премію "Греммі" у трьох номінаціях. Примітно, що R.Kelly також номінували на "Греммі" за пісню You Are Not Alone, написану ним для Майкла Джексона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: суд, арешт, R Kelly

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях