Лайм

Ольга Фреймут відповіла на критику через появу на проросійському каналі

Телеведуча влаштувалася на "Інтер"

Українська телеведуча Ольга Фреймут, колишня зірка "Ревізора", пояснила чому пішла працювати на скандальний телеканал "Інтер".

Як стало відомо раніше, знаменитість стала однією з ведучих нового ток-шоу "Роман з Ольгою", прем'єра якого відбулася у вівторок, 17 вересня. Поява телеведучої на проросійському каналі викликало хвилю обурення в мережі, їй тут же пригадали фразу "не ходіть по інших каналах". В інтерв'ю "КП" в Україні" Фреймут відповіла на критику.

"Я знаю, що всі канали маніпулюють своїми глядачами. Всі-всі-всі! Я вам можу це гарантувати. Тому, коли люди піддаються стадному рефлексу, кажуть, "вона пішла на проросійський канал", значить, це не мій глядач. Мій глядач розбирається в ситуації. Він розуміє, де його обманюють, а де - ні", - говорить Фреймут.

"Я, наприклад, не розумію, хто придумав заборонити показувати на Новий рік "Іронію долі, або З легким паром!". СРСР - це ж взагалі інша країна була. Це все одно, що сьогодні ви любите свою маму, а завтра вже ні, тому що вона щось зробила, що вам не сподобалося. Як можна за мить розлюбити?!", - обурюється телеведуча.

Проект "Роман з Ольгою" вихдитиме на телеканалі "Інтер" з вівторка по п'ятницю. У програмі будуть теми, про які бояться говорити, секрети, якими не прийнято ділитися навіть з найближчими.

Нагадаємо, що недавнє шоу Ольги Фреймут "Оля", яке виходило на Новому каналі всього кілька тижнів, закрили через провальні рейтинги.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях