Лайм

Зірки "Орла і Решки" зібралися одружитися: фото пари

Самі закохані інформацію про заручини поки не коментують

Нова ведуча "Орла і решки" та співачка Аліна Астровська, яка не так давно розлучилася з другим чоловіком, знову зібралася під вінець. Обранцем дівчини став екс-колега по тревел-шоу, музикант Антон Лаврентьєв.

Про це повідомляє "7дней.ру". За даними видання, 35-річний Антон зробив пропозицію 29-річній Аліні на одному зі своїх недавніх концертів. Дівчина відповіла згодою. Самі закохані інформацію про заручини поки не коментують.

Для Аліни цей шлюб буде третім. Першим чоловіком Астровської був футболіст Євген Бредун. Співачка і спортсмен познайомилися, коли їй було 16 років, а одружилися закохані, коли дівчині виповнилося 18 років.

Вдруге Астровська вийшла заміж в 2016 році. Її обранцем став підприємець на ім'я Ігор. Весілля у них не було - закохані скромно розписалися і повінчалися, а замість великого торжества вирішили купити квартиру в Іспанії.

Аліна Астровська - учасниця третьої "Фабрики зірок", автор і виконавиця пісень, в минулому одна з солісток гурту Real O. До команди "Орла і решки" дівчина приєдналася в 2018 році, ставши співведучою Колі Серги другого морського сезону тревел-шоу.

Співачка також є близькою подругою Регіни Тодоренко, дівчата схожі зовні і за родом діяльності. Вони обидві були солістками Real O, а потім пішли в сольне плавання.

А ось Антон Лаврентьєв зіграє весілля вперше. Музикант збирався одружитися на своїй піар-менеджері Ірині Шелест, але торжество скасували за тиждень до наміченої дати.

Лаврентьєв був ведучим шоу "Орел і Решка. Шопінг", яке вів в парі з Марією Іваковою.

  • 13 вересня в Москві відгриміло весілля російської телеведучої Ксенії Собчак і режисера Костянтина Богомолова. Наречений і наречена дивували публіку як могли.
  • Українська прима-балерина і суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за артиста балету Олександра Стоянова. Як відомо, весільна церемонія відбулася в прямому ефірі танцювального шоу, а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях