Лайм

Актор "Кварталу 95" зустрів у Києві голлівудського кінолиходія Денні Трехо: перші фото

Зірка бойовиків стане спеціальним гостем Comic Con Ukraine 2019

До Києва прилетів американський актор Денні Трехо ("Мачете", "Діти шпигунів"). Вже 21 та 22 вересня голлівудський кінозлодій погостює на фестивалі Comic Con Ukraine 2019, де поспілкується з фанами і розповість про свою насичену кар'єру в кіно, індустрії відеоігор та кліпів.

До прильоту Трехо готувалися його шанувальники, зокрема актор і художній керівник студії "Квартал 95" Олександр Пікалов. Цілою компанією зірку бойовиків зустріли ще в аеропорту і провели до готелю.

Примітно, що з'явилася у соціальних мережах і перша фотографія актора Крістофера Ллойда в бориспільському аеропорту. Зірка картин "Назад в майбутнє" та "Сімейка Адамс" також став спеціальним гостем Comic Con Ukraine 2019.

Як стало відомо раніше, третім спеціальним гостем фестивалю цього року стане співавтор культової відеогри Doom Джон Ромеро. Нагадаємо, Comic Con Ukraine 2019 пройде на Арт-заводі "Платформа" 21 та 22 вересня. Минулого року фестиваль відвідали понад 20 000 фанатів, серед яких поціновувачі коміксів, анімації, кінематографу, відеоігор та літератури.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях