Лайм

Антоніо Бандерас порівняв свою дівчину з колишньою дружиною Мелані Гріффіт

39-річна Ніколь Кімпел привабила актора своєї врівноваженістю, чого не скажеш про 62-річну Гріффіт

Антоніо Бандерас розповів, чим його приваблює нинішня подруга Ніколь Кімпел, і ненароком порівняв її з колишньою дружиною, 62-річною Мелані Гріффіт.

Видання Daily Mail пише, що 39-річна Кімпел працює інвестиційним банкіром і знає п’ять мов. Але, за словами 59-річного актора, в ній його перш за все приваблює не приголомшлива зовнішність або успішна кар'єра, а спокійний і врівноважений характер.

Нагадаємо, що з 1996 по 2014 рік Бандерас був одружений на голівудській актрисі Мелані Гріффіт, відомій своїм вибуховим характером, проблемами з алкоголем і наркотиками.

"Ніколь дуже стримана жінка, дуже спокійна, дуже раціональна. Її майже нічого не турбує, - сказав Бандерас. - Думаю, я не так добре ладнав би з нею в інший час мого життя, коли сплески Мелані все ще одурманювали, і мене дуже приваблював весь цей світ".

Антоніо Бандерас зустрічається з Ніколь Кімпел вже 5 років. Незабаром після розлучення з Гріффіт актор майже перестав зніматися в голлівудських фільмах. Його останньою серйозною роботою стала драма Педро Альмодовара "Біль та слава", в якій Бандерас грає старіючого іспанського режисера, чий персонаж частково списаний з самого Альмодовара. За роль Сальвадора Майло Бандерас отримав нагороду Каннського кінофестивалю-2019.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях