Лайм

Стало відомо про розлучення української співачки: екс-подружжя вже рік не живуть разом

Яна поки не прокоментувала ситуацію

Українська співачка Яна Соломко, яка виступає під сценічним псевдонімом SOYANA, розлучилася з чоловіком, бізнесменом Олегом Солодуховим.

Про це повідомив екс-чоловік артистки на своїй сторінці в Facebook, пише Viva! За словами чоловіка, вони з Яною не живуть разом вже протягом року.

Все почалося зі знімка співачки, який вона розмістила в своєму Instagram. На фото Яна зображена з американським виконавцем Джейсоном Деруло. Підписуючи кадр Соломко назвала музиканта "другом". Тоді Солодухов вирішив написати пост, в якому натякнув на роман Яни і Джейсона.

"Як я розумію, "друзі" перестали бути таємницею. Офіційно. Щоб уникнути подальших питань і домислів, поспішаю повідомити - ми з Яною вже рік не живемо разом і офіційно розлученні. Яні бажаю всього найкращого у всіх її починаннях. Але в цій шоу-бізнесовой двіжушці я був зайвий. Щиро бажаю їй бути щасливою. Всім миру!" - написав колишній чоловік співачки.

Через кілька годин бізнесмен видалив публікацію, але скріншот встиг розлетітися по мережі. Інформацію про розлучення Солодухов підтвердив в коментарі LifeStyle 24.

Днями чоловік публікував в пост, в якому заявив, що інститут сім'ї мертвий, і звинуватив у всьому Instagram.

Яна Соломко та Олег Солодухов одружилися в 2014 році. Через рік після весілля у пари народився первісток - донька Кіра. Маля з'явилося на світ в США.

До зустрічі з Олегом Яна брала участь в першому сезоні романтичного реаліті "Холостяк". Стримана, чарівна дівчина підкорила серця телеглядачів, у неї з'явилися десятки тисяч шанувальників. Яна дійшла до фіналу, але дістати серце головного героя їй не вдалося.

  • Співачка Адель подала на розлучення з Саймоном Конеккі, з яким перебувала в стосунках з 2011 року.
  • Екс-дружина Тома Круза, актриса Кеті Холмс і зірка Голлівуду Джеймі Фокс більше не пара - закохані розлучилися через шість років таємних стосунків.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях