Лайм

Моя наречена: Джастін Бібер показав милі фото з весілля з Хейлі Болдуін

Торжество відбулося 30 вересня в американському штаті Південна Кароліна

25-річний канадський співак Джастін Бібер, який днями зіграв весілля з 22-річною моделлю Хейлі Болдуін, показав зворушливі знімки з дружиною, зроблені вфотобудці під час святкової вечірки.

На чорно-білих знімках, опублікованих в Instagram, молодята відображені у весільному вбранні. На одному зі знімків новоспечене подружжя ніжно цілуються, на іншому - дуріють на камеру. "Моя наречена", - підписав знімки співак.

Кілька знімків опублікувала і Хейлі. На них можна розглянути масивну обручку Болдуін з величезним каменем, а також "дорогу" посмішку Бібера. Йдеться про вставку з дорогоцінних каменів, яка одягається на нижню щелепу.

Нагадаємо, що Джастін Бібер і Хейлі Болдуін офіційно одружилися ще рік тому. А 30 вересня 2019 го закохані обвінчалися в церкві в присутності 154 гостей - серед них були Кендалл Дженнер, Кеті Перрі, Каміла Морроне, Джоан Смоллс, Джейден Сміт і багато інших.

Весільна вечірка пройшла в готелі Montage Palmetto Bluff. Відомо, що організацією торжества займалася сама Хейлі.

  • Українська співачка Ассоль розкрила вартість весільної сукні. І, зізнаємося, його вага в 23 кг вразила менше.
  • Українська прима-балерина і суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за артиста балету Олександра Стоянова. Весільна церемонія відбулася в прямому ефірі танцювального шоу, а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях