Лайм

Українська співачка випустила пристрасний кліп з суддею шоу Танці з зірками-2019

Мішель Андраде і Франсиско Гомес показали пристрасть під дощем

Підопічна продюсерського центру MOZGI Entertainment репера Потапа Мішель Андраде (Michelle Andrade) представила кліп на україномовну пісню "Не знаю".

Прем'єра відео відбулася 10 жовтня на YouTube-каналі співачки. Головна роль в кліпі дісталася всесвітньо відомому хореографу і судді нового сезону "Танців з зірками" Франсиско Гомесу.

Співачка і хореограф показали в кліпі гарячі танці при місячному світлі і під проливним дощем. Ще більше пристрасті відео надають вогняні вбрання зірок.

"У цьому кліпі я повністю включилася в усі етапи роботи. І з самого початку розуміла, як все повинно виглядати на екрані. Наші режисери Максим Шелковников і Денис Маноха приходили на репетиції, знімали на камеру, щоб вловити деталі танцю з технічного боку, а я підказувала нюанси з боку музичної. У нас взагалі дуже дружна команда, де є цінним бачення кожного. Саме тому нам на всі сто вдалося передати настрій пісні в кліпі: навколо багато привабливих хлопців, але в порівнянні з ним, вони - лише тіні. Вона бачить тільки одного, і її серце належить йому", - сказала Elle.ua Мішель.

"Коли ми разом танцювали, кожен буквально відчував енергетику іншого, підживлювався нею, заряджався цією силою. Ну, і варто сказати, що Мішель - справжній професіонал своєї справи, тому ми досить швидко знайшли спільну мову", - прокоментував Франсиско.

Нагадаємо, Мішель Андраде брала участь в шоу "Танці з зірками" в минулому році. Її партнером був Женя Кот, який в новому сезоні танцює з Ксенією Мішиною.

Франсиско Гомес був головним хореографом на британських шоу X-Factor, The Voice і Аmerica's Got Talent. Він також ставив номери для Мадонни, Дженніфер Лопес, Тейлор Свіфт і інших всесвітньо відомих зірок.

А українці його пам'ятають за проектом "Танцюють всі", який виходив на телеканалі СТБ. На шоу він був одним з чотирьох суддів. Правда, з тих пір він трохи змінився, зараз він виглядає більш мужньо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях