Лайм

Оля Полякова вперше розповіла, як була коханкою майбутнього чоловіка

Як зізналася співачка, раніше такі відносини здавалися їй трагедією

Українська поп-діва Оля Полякова до вступу в шлюб була коханкою свого чоловіка Вадима. Артистка ніколи не розповідала про це шанувальникам і, як зізналася зараз, вважала цей "трикутник" трагедією.

У таких відносинах пара була лише якийсь час. Як зізналася артистка, її рішучий чоловік вирішив розірвати на той момент відносини з обома жінками.

"Я була коханкою свого чоловіка. Недовго, тому що він дуже рішучий, він не став мучити ні одну, ні іншу, він це коло перервав і все. Але я пережила цю історію, я знаю, що це таке, я розумію цю жінку, її горе, і трикутник - це неприємно, це трагічна ситуація, і я раджу в ньому не жити, його перервати в якусь сторону", - розповіла 35-річна Полякова.

Як зізналася артистка, сьогодні ні вона, ні чоловік про це не згадують: "По-перше, це було давно, я вже забула, а по-друге, у мене настільки змінилася з ним життя, його якість <...> тоді мені здавалося, що це трагедія і цього більше не буде ніколи, і все".

Вказала співачка і на той нюанс, що змінилася не тільки її життя і вона сама, але і її чоловік: "Життя нас дуже змінило, і це добре, тому що в тій моделі це було б теж неможливо. Єдине, що не змінилося в моєму чоловікові, це те, що він завжди на моєму боці, завжди мене підтримує <...> і це щастя, що ми зустрілися. це правда".

Сьогодні артистка та її чоловік-бізнесмен виховують двох спільних дочок - Машу (2005 року народження) та Алісу (2011).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях