Лайм

Тепер тобі 30: Дантес повернувся в музику з іронічною піснею і кліпом

Співавтором треку виступила Джеррі Хейл, що стала популярною після хіта "Охрана, отмєна"

Український співак, екс-учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес після тривалої перерви повернувся на сцену. Музикант представив трек "Тепер тобі 30" за аналогією з хітом "Мені вже 20", який свого часу виконував в дуеті з Вадимом Олійником.

Разом з піснею Дантес представив і кліп. Режисером відео виступив Леонід Колосовський, відомий за кліпами для гуртів "Время и Стекло", Mozgi, а також російського гурту "Ленінград". Кліп вийшов іронічним, що висміює проблеми 30-річних людей.

"Я приходжу, приходжу красиво! Дуже страшно! Все, як в перший раз! Дуже чекаю від вас рецензій та коментарів! Тому що конструктив - це дійсно важливо! З прем'єрою нас усіх!", - прокоментував Дантес.

Пораділа поверненню чоловіка в музику і співачка Надя Дорофєєва. "Я така щаслива! Володимир Дантес - ти знову співаєш! З прем'єрою, любов", - написала в своєму Instagram солістка "Время и Стекло".

Цікаво, що співавтором треку "Тепер тобі 30" виступила співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шемаєва), що стала популярною після хіта "Охрана, отмєна".

Нагадаємо, що гурт "ДіО.фільми" розпався в 2015 році. Вадим Олійник пішов у сольне плавання, а Володимир зайнявся телевізійною кар'єрою. Дантес вів кулінарне тревел-шоу "Їжа, я люблю тебе", а також з'являвся в таких проектах, як "Богиня шопінгу" і "Маленькі гіганти".

  • На київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер" з'явилася нова іменна табличка. 1 жовтня там за внесок в розвиток української музики увічнили гурт "Время и Стекло".
  • Мішель Андраде (Michelle Andrade) представила кліп на україномовну пісню "Не знаю". Головна роль в кліпі дісталася всесвітньо відомому хореографу і судді нового сезону "Танців з зірками" Франсиско Гомесу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях