Лайм

Маколей Калкін станцював на сцені разом з відомою співачкою: фанати у захваті

Запальна Ліззо змусила 39-річного актора показати фанатам танцювальний майстер-клас

Зірка фільму "Сам удома" Маколей Калкін приєднався до американської співачки Ліззо на її недавньому концерті. 39-річний актор виклав в Instagram і Twitter відео, де танцює і обіймається з виконавицею, що отримала в 2019 році чотири номінації на премію MTV Video Music Awards.

Очевидно, що Калкін і Ліззо знаходяться в дружніх стосунках. На сцені вони танцювали поруч перед тисячами глядачів, а співачка навіть повторила знаменитий момент з "Сам удома".

"Коли @lizzobeeating просить вас зобразити безглуздий танець ... Ви встаєте і зображує безглуздий танець", - написав Калкін в соціальних мережах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania)

Після того, як Калкін закінчив танцювати, Ліззо пожартувала над його роллю в "Сам удома", відтворивши шокований вираз обличчя Кевіна Маккаллістера. Калкін, який, як відомо, ненавидить повертатися до цієї ролі, добре сприйняв пародію подруги. Ліззо потім обняла його і попросила натовп привітати актора.

Під час рідкісного інтерв'ю в 2018 році Калкін на шоу Елен Дедженерес сказав, що більше не буде дивитися класичний різдвяний фільм і навіть намагається не показуватися на публіці в святкові дні. Коли незнайомці просять його зробити "лице Кевіна", актор відмовляється.

"Ні. Був там, робив це. Але мені зараз 37 років, добре?" - сказав він Дедженерес.

  • 38-річний Маколей Калкін висміяв новий фільм "Один вдома" кумедним фото. Жарт настільки сподобалася фоловерам Калкіна, що тут же став мемом.
  • Нагадаємо, що раніше Disney заявили про намір перезняти кілька класичних фільмів. У їх числі опинився і "Один вдома".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях