RU  UA

Зірки

Оля Цибульська зняла дуже особистий кліп, на який її надихнув 4-річний син

У ролику артистка показала головну проблему сучасного суспільства - залежність від гаджетів

Українська співачка і телеведуча Оля Цибульська випустила кліп на свою нову пісню "Янголи Плачуть". У ролику артистка показала головну проблему сучасного суспільства - залежність від гаджетів.

Прем'єра відео відбулася 24 жовтня на YouTube-каналі виконавиці. На ідею кліпу Олю надихнув її 4-річний син Нестор, який і зіграв одну з головних ролей у кліпі.

Одного разу Цибульська почула від сина фразу, яка довела її до сліз. "Мама, поки ти дивишся в телефон - проходить моє дитинство". Саме тоді Оля усвідомила скільки всього дійсно проходить повз, поки ми зосереджені виключно на своїх гаджетах.

"Будь онлайн в житті, а не в гаджеті. І бережи свою любов, навіть якщо проти вас весь світ", - закликає співачка.

У кліпі співачки також знявся телеведучий і головний герой шоу "Холостяк-9" Микита Добринін. У ролику Цибульська і Добринін вечеряють "лайками" з соціальних мереж, займаються любов'ю з телефонами в руках і приймають душ, не випускаючи гаджети з рук.

Фанати співачки перейнялися новою відеороботою Цибульської, написавши, що кліп довів їх до сліз і викликав мурашки.

"До мурашок", "Соціальний кліп на актуальну проблему сучасного світу ... Браво, Оля", "Я заплакала, круто", "Кліп, в якому піднімається проблема більшості. Адже дійсно у багатьох життя побудована на соц.сетях і ми забуваємо насолоджуватися життям", "Крутий кліп, реалії нашого життя, аж сльози на очах", - пишуть шанувальники в коментарях.

  • Раніше Оля Цибульська поділилася з шанувальниками пікантним фото і спровокувала хвилю обговорень. На знімку співачка позує повністю голою.
  • Оля Цибульська розповіла, чому не вказує обличчя свого чоловіка громадськості. Оля зрідка публікує в соцмережах фотографії з чоловіком, проте завжди закриває його обличчя.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.