Лайм

Оксана Марченко показала розкішну домашню кухню з позолотою: відео

Кухню ведуча називала раніше улюбленим місцем в будинку

Українська телеведуча Оксана Марченко, дружина скандального політика Віктора Медведчука, розповіла своїм шанувальникам, з чого зазвичай починає свій ранок. На особистій сторінці в Instagram знаменитість опублікувала відео-рецепт зеленого смузі, який приготувала на розкішній кухні з позолотою.

"Доброго ранку, друзі. Урізноманітнимо сніданок зеленим смузі, я його дуже люблю. Дивіться, як просто", - прокоментувала ролик 46-річна знаменитість.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oksana Marchenko (@ oksana.marchenko.official)

Раніше в своїх інтерв'ю Оксана Марченко вже згадувала, що улюбленим місцем в її будинку є саме кухня - місце, яке не вимагає етикету і не визнає статусів.

Наскільки можна судити по ролику, для кухні Оксана Марченко та Віктор Медведчук обрали світлі фарби, позолоту та фурнітуру в тон. Раніше ведуча також згадувала, що облаштуванням житла і його інтер'єром вони з чоловіком займалися самостійно.

У коментарях до опублікованого відео фоловери Марченко зазначили привабливий дизайн кухні. Деякі ж зізналися, що не люблять позолоту в будинках, а вже тим більше на кухні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях