Лайм

Антоніо Бандерас розповів, як змінилося його життя після інфаркту

Актор пережив серцевий напад у 2017 році

59-річний Антоніо Бандерас в інтерв'ю виданню Entertainment Tonight розповів про те, як серцевий напад в 2017 році змінив його погляди на життя.

"Для нас, акторів, все, що відбувається в житті, впливає на нашу кар'єру. Я не вірю тим людям, які кажуть: "Ні, моя кар'єра і особисте життя - це різні речі". У моєму випадку це не так, - сказав Бандерас. - Очевидно, ця подія [інфаркт] була дуже драматичною. Вона відкрила мені очі і розставила пріоритети в порядку, який відрізнявся від попереднього. Тому так, це змінило моє життя і, ймовірно, змінить мою гру".

Минулого тижня Бандерас на вечірньому шоу "Jimmy Kimmel Live" розповів, що його давня подруга Ніколь Кімпел врятувала йому життя, коли стався серцевий напад.

"Коли у мене почалися симптоми, і я чітко знав, що відбувається, вона дала мені аспірин, і це врятувало мені життя. Отже, у мене з'явився другий шанс, і з тих пір дещо змінилося в моєму житті", - розповів актор.

Те, як змінилася акторська гра Бандераса після інфаркту, глядачі могли побачити у фільмі "Біль та слава" Педро Альмодовара (2019). Блискуче зігравши старіючого режисера Сальвадора Майо, він отримав приз Каннського кінофестивалю за кращу чоловічу роль.

  • Антоніо Бандерас порівняв свою дівчину з колишньою дружиною Мелані Гріффіт. Ніколь Кімпел привабила актора своєю врівноваженістю, чого не скажеш про вибуховий характер Гріффіт.
  • Зірка "Трансформерів" Шайа ЛаБаф розповів про важкий психічний стан - ПТСР. Через нього у актора виникли серйозні проблеми з алкоголем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram ! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях