Лайм

Незаміжня і щаслива: Емма Уотсон розкритикувала стереотипи про 30-річних жінок

Думки про сім'ю та дітей турбували зірку "Гаррі Поттера", але зараз вона щаслива сама по собі

Емма Вотсон, чий новий фільм "Маленькі жінки" виходить в прокат 30 січня 2020 року, в інтерв'ю Vogue порівняла себе зі своєю героїнею Мег Марч, яка відмовляється від кар'єри заради сім'ї. 29-річна актриса-феміністка розповіла, що насправді думає про шлюб і стосунки.

"Для персонажа Мег бути феміністкою означає робити вибір. Фемінізм дійсно про це, в усякому разі, для мене, - каже Вотсон. - Її вибір - стати матір'ю і дружиною. Для Джо (Сірша Ронан) шлюб означає в'язницю. Але Мег каже: "Ти знаєш, я люблю його, я дійсно щаслива і це те, чого я хочу. І якщо мої мрії відрізняються від твоїх, це не означає, що вони не важливі".

Говорячи про свої власні бажання, Емма зізналася, що напередодні 30-річчя життя стає складним через "всі ці ідеї", яким воно має бути до цього віку.

"Раніше я не розуміла, чому всі створюють так багато шуму через 30-річчя. Теж мені, велика справа... Але в 29 років до мене дійшло: "О боже, я почуваюся такою напруженою і неспокійною". І я зрозуміла, що все це через потік підсвідомих повідомлень: ти не побудувала будинок, у тебе немає чоловіка, у тебе немає дитини, а тобі виповнюється 30 років, у тебе немає якоїсь неймовірно надійної, стабільної кар'єри... це просто неймовірне занепокоєння".

Схоже, Еммі все ж вдалося впоратися з тривогою і стереотипами.

"Це зайняло у мене багато часу, але я дуже щаслива, будучи самотньою. Я називаю це партнерством з самою собою", - говорить актриса.

  • У той же час ЗМІ обговорюють таємничого бойфренда Емми Вотсон. Папарацці застали її під час поцілунку з хлопцем біля однієї з лондонських пекарень.
  • Кіану Рівза запідозрили в романі: актор-одинак вийшов у світ рука об руку з художницею Олександрою Грант. Представники актора відмовчуються, але фотографії пари говорять самі за себе.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях