Лайм

Крістен Стюарт хотіла вийти заміж за Роберта Паттінсона, але тепер готова одружитися на дівчині

29-річну актрису поглинули думки про шлюб

Актриса Крістен Стюарт, яка зараз зустрічається зі сценаристкою Ділан Майер, у відвертому інтерв'ю Говарду Стерну зізналася, що була налаштована вийти заміж за свого колишнього "найкращого" хлопця Роберта Паттінсона.

"Я хотіла, так. Ми були разом роками, це була моя перша любов, - сказала Стюарт, коли її запитали, чи збиралася пара узаконити свої стосунки. - Я не суперський традиціоналіст, але в той же час... всі стосунки, які у мени були, - я думала, що це воно".

Фото: @kristenstewartx в Instagram

Стюарт і Паттінсон почали зустрічатися на знімальному майданчику першого фільму саги "Сутінки", їній роман тривав до 2013 року. Пара розпалася після скандалу зі зрадою Стюарт: її викрили в зв'язку з режисером фільму "Білосніжка і мисливець" Рупертом Сандерсом.

Зараз Крістен не приховує особисте життя. У розмові зі Стерном 29-річна актриса зізналася, що має намір зробити освідчення нинішній дівчині Ділан Мейер, з якої вперше познайомилася влітку 2019 роки після розставання з моделлю Стелою Максвелл.

Фото: Дилан Мейер (@spillzdylz) в Instagram

"Я не можу дочекатися, хай йому грець. Так, я не знаю, коли... Хочу бути розумною в цьому, але думаю, що хороші речі відбуваються швидко", - сказала вона.

  • Емма Уотсон розкритикувала стереотипи про 30-річних жінок. Думки про сім'ю турбували зірку "Гаррі Поттера", але зараз вона щаслива сама по собі - без чоловіка і дітей.
  • Кіану Рівза запідозрили в романі: актор-одинак вийшов у світ рука об руку з художницею Олександрою Грант. Представники актора відмовчуються, але фотографії пари говорять самі за себе.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях