Лайм

Немає теплих стосунків: колишня дружина Потапа розповіла, як їхній син спілкується з Каменських

А ось тато - частий гість в їхньому будинку

Колишня дружина Потапа, со-продюсер MOZGI Entertainment Ірина Горова відверто розповіла про стосунки їх 11-річного сина Андрія з новою дружиною репера, співачкою Настею Каменських.

Так, в програмі "Життя відоміх людей" Ірина зізналася, що у них немає теплих стосунків. А ось тато - частий гість в їхньому будинку. Потап ходить з сином грати в футбол, баскетбол і в кіно.

"Не дуже вони спілкуються. У них немає якихось взаємин, більше Льоша приїжджає. Але якщо ми десь перетинаємося, то: "Привіт, пока". Вони можуть поговорити, немає отріцалово, але і немає теплих стосунків, ми не одна велика сім'я", - розповіла Ірина.

Нагадаємо, що Ірина Горова і Олексій Потапенко (Потап) прожили в шлюбі 15 років. В кінці 2016 року подружжя оголосило про розлучення. У Олексія та Ірини є спільний син Андрій, також вони разом виховували дочку Горової від її першого чоловіка - 22-річну Наталю.

  • Українські артисти Настя Каменських і Потап (Олексій Потапенко) офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яке відгриміло під Києвом 23 травня. У розпорядженні the Lime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися майже рік тому.
  • Пізніше Потап дав пораду, як зробити так, щоб побут не вбив кохання і не зіпсував романтику у стосунках. А також розповів, яка Настя Каменських господиня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях