Лайм

Регіна Тодоренко розкрила справжню причину уходу з програми "Орел і Решка"

Телеведуча покинула тревел-шоу в 2017 році

Українська телеведуча Регіна Тодоренко через два роки після уходу з тревел-шоу "Орел і Решка" вирішила розповісти, чому вона насправді покинула проект.

Істинну причину уходу з програми ведуча розкрила в інтерв'ю Elle.ua. Як виявилося, Регіна пішла з шоу, оскільки "втомилася втомлюватися".

"Якраз в такий момент зрозуміла, що в образі тревел-ведучої я відбулася, мене вже ніщо не радувало, я стала прісною і нецікавою. На жаль, багато що приїлося. Рішення залишити програму не було спонтанним, воно назрівало півтора року. Я ще до кругосветки хотіла піти на спокій і почати займатися чимось іншим. П'ять років без відпустки і вихідних далися дуже важко. Як творчій людині мені потрібно було відпочити, щоб відновити енергію, яку довгий час я віддавала глядачеві", - зізналася Тодоренко.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко стала ведучою "Орла і Решки" в 2013 році. Вперше вона з'явилася на телеекранах в компанії Колі Серги. З тих пір вона вела всі сезони шоу, крім окремого проекту "Перезавантаження". За весь час роботи в шоу про подорожі Регіна відвідала понад 100 країн.

У листопаді 2017 року Регіна повідомила, що залишає проект. "Я здаю свою зміну ведучої в "Орел і Решка". Мій дозор закінчено. Всім величезне спасибі. Я йду", - заявила тоді Тодоренко.

  • Раніше Регіна Тодоренко розповіла, чим образила Наталю Могилевську. Зірки не спілкувалися близько шести років, поки не зустрілися в листопаді цього року на шоу "Танці з зірками-2019".
  • Регіна Тодоренко прокоментувала наркотичне минуле свого чоловіка, російського співака Влада Топалова. Дівчина зізналася, що родичі Влада радили їй бігти від нього, оскільки знали про його темне минуле.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях