Лайм

Тіні Тернер 80 років: співачка розповіла про своє здоров'я після боротьби з раком

Незважаючи на серйозні діагнози і важкі операції, легенда музики не втрачає оптимізму

26 листопада Тіні Тернер виповнилося 80 років. Співачка відверто розповіла виданню Mirror про "другий шанс в житті", який отримала після лікування раку і ниркової недостатності.

За 60 років кар'єри Тернер провела тисячі концертів і продала більше 200 мільйонів платівок. Хоча в останні роки музична легенда страждає від проблем зі здоров'ям і не виступає, вона з оптимізмом дивиться на своє життя.

"Мені 80 років. Чи думала я, що все буде так в 80 років? Ні. Але я чудово виглядаю. Я відчуваю себе добре. Я пройшла через деякі дуже серйозні хвороби, долаю їх. Це як другий шанс в житті, - говорить Тернер . - Я щаслива, що мені 80 років".

У 2013 році Тіна вийшла заміж за 63-річного німецького музичного продюсера Ервіна Баха, з яким до цього зустрічалася 27 років. Щасливу подію затьмарив інсульт, після якого співачці довелося заново вчитися ходити.

У 2016 році, коли вона, здавалося, відновилася після інсульту, їй поставили два серйозні діагнози: ниркова недостатність і рак кишківника. Лікарі вилікували рак, видаливши частину її кишківника, але проблеми з нирками посилилися, і співачка вирішила вдатися до евтаназії. Однак чоловік Ервін зголосився віддати коханій одну зі своїх нирок, і в квітні 2017 року Тіні зробили успішну операцію з пересадки.

Зараз співачка живе в Цюріху (Швейцарія) і зізнається, що боротися за здоров'я їй належить до кінця життя.

"Я знаю, що моя медична пригода далеко не закінчена. Завжди будуть інші обстеження, інші призначення лікаря, біопсія. Але ми [з чоловіком] все ще тут, ближче, ніж могли собі уявити. І це привід для святкування", - говорить співачка.

Тіна Тернер розпочала музичну кар'єру у віці 19 років, у 1958 році. Її останній концерт пройшов в 2009 році, після чого співачка покінчила з гастролями.

"Я піднялася на літак, глибоко зітхнула і сказала: "Все скінчено". Я дійсно відчувала, що все скінчено. І я рада, що все закінчилося", - зізналася вона.

  • Про життя і кар'єру Майкла Джексона знімуть фільм. За справу взявся оскароносний продюсер "Богемської рапсодії" і дуже досвідчений сценарист.
  • 81-річний Ентоні Хопкінс розповів, як підтримує активність мозку. Оскароносний актор відмовляється розслаблятися і вести тихе життя пенсіонера.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях