Лайм

Осадча та Горбунов показали свої римські канікули і зачарували мережу: фото

Знаменита пара влаштувала собі романтичний відпочинок

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов влаштували собі коротку відпустку. На своїх сторінках в Instagram пара публікує атмосферні фотографії з романтичного відпочинку в Римі (Італія).

Закохані гуляють вулицями древнього міста, і відвідує знакові римські місця. За словами Юрія, таким чином вони з Катею вирішили на кілька днів продовжити тепло.

Крім того, зіркова пара орендувала велосипеди і вирушили на прогулянку по старовинних пам'ятках Риму.

"Приїхати в Рим і не проїхати на велосипеді? Наша вело-сім'я шле вам привіт і чекає новий вело сезон в Україні", - написала під одним зі знімків Катерина.

Горбунов і Осадча в черговий раз показують, що щасливі разом, адже на цих кадрах справжні почуття не приховати. Що і відзначили шанувальники зіркової пари в коментарях.

"Яка ж ви мила пара", "Щасливі разом", "Таким теплом повіяло від ваших римських вихідних", "Які ж ви щасливі", "Дуже красива пара! Бездоганно підходять один одному", - захоплюються фанати.

  • Раніше український виконавець і продюсер Потап (Олексій Потапенко) розповів, що тепер не просто живе по сусідству з телеведучими Катею Осадчою і Юрієм Горбуновим. Свого часу лідер гурту MOZGI поріднився з родиною, охрестивши їх сина Івана.
  • Юрій Горбунов удостоївся почесної нагороди "Папа року". Як зазначив ведучий, ця перемога йому дісталася завдяки його дружині, Каті Осадчій.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях