Лайм

Влад Яма знявся в чуттєвій фотосесії з красунею-дружиною

Подружжя приміряли кілька стильних образів

Зірковий хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма і його дружина Ліліана знялися в чуттєвій фотосесії, для якої приміряли кілька стильних образів.

Результат фотозйомки на своїй сторінці в Instagram показала автор знімків, фотограф Христина Маслова. У кадрі подружжя щиро посміхаються, дуріють, а також ніжно обнімаються, не приховуючи трепетних почуттів один до одного.

Влад і Ліліана приміряли три образи. Для першої частини зйомки дружина хореографа одягалися лише в бежевий об'ємний светр, продемонструвавши стрункі ноги. Яма позував в кавовому гольфі і брюках кольору хакі.

У другій частині фотосету Ліліана приміряла нюдовий шкіряний топ і пишну спідницю з фатину. Влад вдягнув футболку схожого відтінку, яку поєднав з рваними джинсами.

Третій образ вийшов найбільш сексуальним. Закохані позували в білих сорочках, зображуючи пристрасть.

  • Раніше Влад Яма розповів, що зустрів Ліліану в нічному клубі, але відразу підійти не наважився. За словами танцюриста, знайомство відбулося через два тижні в тому ж закладі.
  • Хореограф також зізнався, що після народження сина Леона він відчув батьківство і тепер мріє про ще одну дитину - дочку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях