Лайм

Подруга Кіану Рівза Олександра Грант пояснила, чому не фарбує сиве волосся

"Кожна жінка може вибрати, як вона хоче виглядати в будь-якому віці"

У листопаді 46-річна художниця Олександра Грант потрапила в заголовки новин через свій роман з Кіану Рівзом. Увагу ЗМІ привернула незвичайна за голлівудськими мірками природна сивина жінки, і вона написала про рішення не фарбувати волосся в Instagram.

Олександра опублікувала в соціальній мережі заголовок видання Newsweek: "Дослідження майже 50 000 жінок показало, що рак молочної залози пов'язаний з перманентною фарбою і хімічними випрямлячами для волосся".

"Цифри приголомшують, - написала Грант. - Після 20 років я передчасно посивіла і постійно фарбувала волосся, поки не змогла більше терпіти токсичних барвників. У 30 я дозволила своєму волоссю стати білим... Я люблю і підтримую те, що кожна жінка може обрати, як вона хоче виглядати в будь-якому віці. Але / і, якщо жінки не відповідають стандартам краси... тоді давайте поговоримо про ці стандарти краси. Любові всім!"

У статті, якою поділилася Олександра, цитується дослідження з журналу Journal Of Cancer, в якому розглянутий зв'язок раку молочної залози з деякими барвниками і випрямлячами. Вчені стверджують, що рак молочної залози може бути пов'язаний з канцерогенами і руйнівними для ендокринної системи сполуками, які можна знайти в деяких продуктах для волосся.

Олександра Грант і Кіану Рівз минулого місяця вперше з'явилися разом на червоній килимовій доріжці фестивалю LACMA Art + Film Gala в Лос-Анджелесі. Пара дружить вже 10 років, і в 2017 році заснувала видавництво "X Artists 'Books".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях