Лайм

Потап розповів, що їм з Настею дарували на весілля: один презент здивував його найбільше

Найнезвичніший подарунок молодята отримали від колеги репера

Українським артистам Насті Каменських і Потапу дарували на весілля багато подарунків, але був один презент, який зірковій парі запам'ятався найбільше.

Про це продюсер розповів в бесіді з виданням Viva.ua. За словами Олексія, найнезвичайніший подарунок вони отримали від колеги репера по гурту.

"Дарували стільки подарунків і квітів, що весь будинок і прилеглі до нього ділянки були завалені. Саме весілля було подарунком, артисти і гості були суперподарунками. Правда, мене здивував незвичний презент мого колеги по гурту - дві величезні вази золотого кольору", - поділився Потап.

А на питання, який найбільш незвичайний подарунок робив він, Потап сказав: "Я люблю дарувати творчі подарунки - пісні, відеокліпи. Всі друзі знають, що якщо свято - від мене буде репчик або прикольний виступ. Мені подобається робити те, що запам'ятовується людям на все життя, дарувати емоції".

  • Настя Каменських і Потап офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яке відгриміло під Києвом 23 травня. У розпорядженні the Lime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися 18 жовтня 2018 року.
  • Потап вперше поділився романтичною історією, як робив пропозицію Насті Каменських. За словами музиканта, зворушливий момент стався на місці будівництва їхнього будинку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях