RU  UA

Зірки

Нічого з цього не планували: Горбунов вперше розповів про таємне весілля з Осадчою

Зіркова пара одружилася за два тижні до народження сина

Український телеведучий Юрій Горбунов вперше розкрив подробиці весілля з ведучою "Світського життя" Катею Осадчою. Зіркова пара узаконила свої стосунки у 2017 році.

Так, в бесіді з виданням Viva.ua ведучий розповів, що радісна подія сталася за два тижні до народження їхнього спільного сина Івана. "Наша мама була такою великою! Вона весь час сиділа, а всі навколо неї танцювали", - зізнався Горбунов.

За словами Юрія, вони з Катею планували просто розписатися, але друзі вирішили зробити парі сюрприз, організувавши весільну вечірку.

"Ми приїхали в ЗАГС на своїй машині і запросили найближчих друзів. Наші куми пригнали з Film.ua радянську "Чайку" з лялькою на капоті, в яку посадили нас і відвезли на святкування. Потім на вечірці виявилося, що є і артисти, і програма, і народні обряди - ходили там зі всякими короваями, співали пісні і було все круто. Ми нічого з цього не планували, все зробили наші куми", - поділився Горбунов.

Нагадаємо, що Катя Осадча та Юрій Горбунов довго приховували свій роман, який зародився під час зйомок шоу "Голос країни". Але після народження сина розповіли, що одружилися.

Зараз зіркове подружжя виховують дворічного сина Івана. Для Осадчої хлопчик став другою дитиною, а для Горбунова - первістком. У телеведучої є старший син Ілля від бізнесмена і народного депутата Олега Поліщука.

  • Раніше Катя Осадча зізналася, чим її підкорив Юрій Горбунов. За словами телеведучої, її в майбутньому чоловікові підкупили якості сім'янина, необхідні для створення щасливих і гармонійних стосунків у сім'ї.
  • Юрій Горбунов удостоївся почесної нагороди "Папа року". Своїм досягненням ведучий похвалився в своєму Instagram. Як зазначив Юрій, ця перемога йому дісталася завдяки його дружині.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.