Лайм

Нічого собі: Тіна Кароль викликала фурор в мережі знімком в бюстгальтері

Співачка похвалилася спокусливими формами

Популярна українська співачка Тіна Кароль продовжує дивувати численну армію своїх шанувальників, публікуючи кадри, які від неї ніхто не чекав.

На цей раз артистка розмістила в Instagram знімок, на якому зображена в бюстгальтері чорного кольору, що підкреслює її розкішні груди. Свій сексуальний образ Тіна доповнила брюками із завищеною талією і жакетом, який одягла на одне плече.

Фани співачки почали активно коментувати публікацію, обсипаючи артистку компліментами. Вони відзначили розкішне тіло співачки, а також те, як гаряче Тіна виглядає в кадрі.

"Це дуже вау", "Куди стільки сексу?", "Вогонь просто", "Ось це було зараз несподівано", "Ось це поворот", "Пожежа", "Нічого собі", "Нічого собі у тебе образи, сексі мати", "Занадто гаряче", "Ого, просто вогонь", - захоплюються шанувальники.

  • Раніше Тіна Кароль продемонструвала свою фігуру в спокусливому боді. Фото вийшло настільки сексуальним, що фани співачки втратили дар мови.
  • Українська телеведуча Леся Нікітюк розбурхала мережу сексуальним кадром, на якому засвітила голі сідниці. У своєму пості Леся дала кілька порад шанувальницям для правильного загару.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях