Лайм

Це життя: Лілія Ребрик розповіла, як відбила свого нинішнього чоловіка в іншої

Зараз Лілія і Андрій - одна з найбільш зразкових пар українського шоу-бізнесу

Українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик зізналася, що на момент зустрічі з Андрієм Диким вони обидва перебували у стосунках, які довелося залишити в минулому.

Про це знаменитість розповіла в програмі "Зірковий шлях". Лілія також розповіла, як ставиться до того, що хореограф залишив заради неї іншу жінку.

"Я не відчувала себе розлучницею, тому що у чоловіка є свої очі. Ми всі робимо свідомі кроки. Я ж кажу, нам не 16 років. Не було ніякого сенсу когось відбивати. Це життя. Я знаю, що просто це зустрілися дві половинки", - говорить Ребрик.

Телеведуча і хореограф познайомилися в 2011 році на шоу "Танці з зірками", де танцювали в парі. Скоро між партнерами спалахнули почуття і вже через кілька місяцем після участі в шоу Андрій і Лілія стали нерозлучні. Одружилися закохані в грудні того ж року.

Зараз подружжя виховує двох дочок - 7-річну Діану і Поліну, яка з'явилася на світ у квітні 2018 року.

  • Раніше журнал Cosmopolitan провів щорічну премію Cosmopolitan Awards, в рамках якої зазначив статуетками найуспішніших і найвпливовіших в Україні чоловіків і жінок в 9 категоріях. Так найкращою ведучою українського телебачення була названа Лілія Ребрик.
  • Читайте також на The Lime, як Ксенія Мішина зруйнувала чужу сім'ю. Акторка зізналася, що після цього випадку у неї всередині з'явилася "якась штука", яка не дозволить їй більше закохатися в одруженого чоловіка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях