Лайм

Кім Кардашьян розповіла, чому звернулася до сурогатного материнства

Після народження другої дитини лікарі відмовили зірку від повторної вагітності

В рамках святкової кампанії бренду SKIMS Кім Кардаш’ян відверто розповіла, з якими труднощами зіткнулася, перш ніж стати матір'ю чотирьох дітей. 39-річна зірка реаліті-шоу і бінзесвумен боролася з прееклампсією і перенесла п'ять різних операцій, щоб усунути шкоду, заподіяну важкою вагітністю.

"Коли я була вагітна [першої] дочкою Норт, у мене була прееклампсія. В основному це відбувається, коли органи мами приходять в несправність, - розповіла Кім. - Єдиний спосіб позбутися цього - народити дитину. В 34 з половиною тижні мені довелося піти на екстрені пологи - мене змусили. Норт важила 1,8 кг. Вона з'явилася майже на 6 тижнів раніше терміну".

Після пологів плацента Кім не вийшла, а продовжила зростати всередині матки.

"Через це жінки помирають при пологах", - розповіла Кардаш’ян.

Незважаючи на лякаючий досвід, Кім та її чоловік Каньє Уест хотіли ще дітей. Щоб завагітніти знову, їм довелося вдатися до ЕКО - штучного запліднення.

"Після народження дочки я заморозила яйцеклітини. Завдяки цьому я змогла завагітніти сином Сейнтом, і у мене залишилося ще два ембріони", - ділиться зірка.

Друга вагітність Кім Кардаш’ян була такою ж проблемною, як і перша: їй довелося перенести 5 операцій, щоб повернутися в норму. Але до оли Сейнт народився, Кім все ще хотіла велику сім'ю. Лікарі були проти її повторної вагітності і відмовилися проводити процедуру ЕКО. Через це вона вирішила звернутися до сурогатного материнства, і два її ембріона виносили дві різні жінки.

Зараз Кім і 42-річний Каньє виховують чотирьох дітей. Їх третій дитині Чикаго виповнилося 2 роки, а молодшому синові Псалому - 7 місяців.

"Я так вдячна за своїх прекрасних дітей. Незалежно від того, як вони прийшли до мене - вони зі мною. Я так вдячна за сурогатне материнство. Я дуже вдячна за свою сім'ю. Я виросла з такою кількістю братів і сестер, і просто люблю жити у великій родині. Я б ще раз пройшла через той же біль заради народження моїх дітей. Воно все було того варте", - запевнила Кім.

  • Кім Кардаш’ян пояснила, чому стала одягатися скромніше У Instagram відвертих фото зірки чекають 152 млн фанатів, але вона вирішила стати більш стриманою.
  • Кім Кардаш’ян з дітьми знялася в новому кліпі чоловіка. Репер Каньє Вест в двохвилинному ролику показав всю свою сім'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях