Лайм

Полякова згадала, як відмовила міністру культури в інтимі, і як за це поплатилася

Співачку запросили виступити на дачі президента Віктора Януковича в Криму

Українська поп-діва Оля Полякова, як і безліч інших жінок, може поділитися мало приємною історією про неналежну поведінку чоловіків. Одного разу, будучи запрошеною до будинку президента України Віктора Януковича, співачці довелося шукати шляхи відступу.

Як розповіла Полякова в інтерв'ю Дмитру Гордону, до будинку майбутнього втікача в Лівадії (Крим) її запросив тодішній міністр культури. Пізніше артистка дізналася, що від неї чекали не тільки пісень, але й інтиму.

"Міністр культури часів Януковича, давайте я не буду називати прізвища, який реально привіз мене співати до Януковича в надії, що буде інтим", - згадала співачка.

Від пропозиції Полякова відмовилася, а у відповідь на це міністр культури теж відмовився везти її додому: "І я з костюмами, з туфлями... з усім йшла з цієї дачі. Слава богу, у мене вже був айфон і я шпилькою позначила трасу, де я перебуваю. Викликала таксі, машина приїхала і забрала мене. Ось така скотина", - підсумувала Полякова.

Згадала співачка і про фразу, яку кинула міністрові, залишаючи президентську дачу: "Я йому сказала класну фразу: "Ви приходите і йдете, а я залишуся назавжди".

  • Раніше у цій же бесіді Полякова розповіла про вітчима, який був високопоставленим дипломатом і особисто знав таких історичних особистостей, як Фідель Кастро та Пабло Ескобар.
  • Оля Полякова показала, як гарно співає її 14-річна дочка Маша. Знаменитість виклала ролик, у якому дівчинка емоційно виконує кавер на пісню Олени Швець "Хлопчики не плачуть".

Сам перші цікаві новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях