Лайм

Вагітна Мілла Йовович порадувала соцмережі сімейним фото: її старша дочка - копія мами

Зовсім скоро сім'я 44-річної актриси стане ще більшою

За 6 тижнів до пологів 44-річна Мілла Йовович опублікувала в Instagram чарівне новорічне фото, на якому зображена вся її дружна родина - чоловік Пол Андерсон, дочки Ева і Дашіел.

"Зробити гарну сімейну фотографію на Новий рік - все одно, що висмикнути зуб. Щоб діти перестали рухатися, скаржитися і питати, як довго їм потрібно це робити, мені довелося пригрозити, що я змушу їх стояти цілу годину, якщо вони не стануть спокійно, - пожартувала вона. - Нарешті я отримала кілька фото, де все в фокусі і посміхаються одночасно. Але крім фото-драми, вечір був прекрасним, я провела час зі своєю сім'єю, і зі мною були мої божественні дочки. Завжди приємно чути, як діти сміються і бігають, як божевільні. Сподіваюся, у вас все чудово, і я молюся, щоб цей рік був здоровим, щасливим і приніс вам все, чого ви забажаєте!"

У коментарях фанати відзначили, що старша дочка Мілли, 12-річна Ева Габо, дуже схожа на свою зіркову маму. "Старша дівчинка успадкувала твою красу". "Старша донька прямо красуня. Наречених буде!" "Старшенька виглядає зовсім як ти. Всі дуже гарні", - пишуть користувачі.

До народження третьої дочки Мілли Йовович і 54-річного режисера Пола Андерсона залишилося всього 6 тижнів. Раніше в соціальних мережах актриса зізналася, що була "супер параноїком" через викидень в 2017 році. Тоді на 4,5 місяці у Йовович почалися передчасні пологи, і їй зробили екстрений аборт.

  • Супермодель Наталя Водянова виходить заміж. Обранцем багатодітній матері став син третьої найбагатшої людини в світі.
  • Мадонна проводить сімейну відпустку з 25-річним бойфрендом. Нова пасія 61-річної співачки - танцівник Ахламалік Вільямс.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях